Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 1 Dłużewski, Chuchlowa WSIP

20-01-2012, 0:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 1999641428
Miejscowość Gliwice
Wyświetleń: 12   
Koniec: 14-01-2012 12:16:50
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 Przedmiotem aukcji jest książka 

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI cz.1

 

Autorzy: Mieczysław Dłużewski, Jadwiga Chuchlowa, Karol Krajewski, Włodzimierz Marian Kamiński

 

 

numer dopuszczenia 4/00, stron 239

wydanie pierwsze

Wydawnictwo: WSIP

 

 

Książka jest używana w stanie dobrym "+". Nosi normalne ślady używania, jest zadbana.

 

W części 1 omówiono: Wiadomości wstępne, Warunki pracy i bezpieczeństwa w zakładach przetwórstwa spożywczego, Normalizacja i normy w technologii żywności oraz w przedsiębiorstwie, Zaplecze surowcowe przetwórstwa społecznego, Opakowania w przetwórstwie spożywczym, Składniki i jakość żywności.

 

 

                                                       

 

Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie (32)[zasłonięte]231 43  w godz.  9.30 - 17.00  ( pon.-pt. )



TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 1  Dłużewski, Chuchlowa  WSIP