Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia żywności 1,2,3,4 wsip

20-01-2012, 0:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 123.90 zł     
Użytkownik dyktanda-zbiory
numer aukcji: 2006808053
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 10   
Koniec: 18-01-2012 08:42:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Technologia żywności

Podręcznik dla technikum.

Część 1,2,3,4


 

Podręczniki są przeznaczone  dla uczniów klas I technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje.

Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.


 


******************************

***********

****