Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technika w produkcji cukierniczej podręcznik

20-01-2012, 0:06
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 26 zł      Aktualna cena: 26 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 1999386959
Miejscowość Tychy
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 15   
Koniec: 14-01-2012 11:39:18
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna: 
519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

[zasłonięte]@tlen.pl
 
   

Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 

 
    

Wpłata na konto

Pobranie


 

 
   

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 
Technika w produkcji cukierniczej podręcznik
Zasadnicza Szkoła Zawodowa, Szkoła policealna
Kocierz Katarzyna

wydawnictwo REA
wydanie 2010 r.
ISBN:[zasłonięte]978-8344-116-1
Format: 16.5x23.5cm
Ilość stron: 208
Oprawa: Miękka

Opis książki Technika w produkacji cukierniczej podręcznik:
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu cukiernik na poziomie szkoły zasadniczej i szkoły policealnej.


okładka