Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

**SZYNKA Z TŁUSZCZYKIEM** wędzonki, szynka, schab

21-03-2012, 12:31
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 35.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: 35.90 zł     
Użytkownik Go_Podlasie_pl
numer aukcji: 2199931110
Miejscowość Księżyno
Zostało sztuk: 41    Licytowało: 8    Wyświetleń: 369   
Koniec: 25-03-2012 14:43:22
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


W razie pytań, wątpliwości zapraszam do kontaktu:

tel. 669-[zasłonięte]-272,

e-mail: [zasłonięte]@swojskiespecjaly.pl


formularz kontaktowy

 




Zamówienia realizuję w terminie do 8.dni lub do 14.dni- w zależności jak to jest zapisane w treści aukcji..

Jeśli zależy Państwu na pilnej wysyłce, proszę o kontakt (być może uda się wysyłkę przyspieszyć).




Specjały wysyłam tylko za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD.

Wysyłki realizuję od poniedziałku do środy (względnie na życzenie Kupującego w czwartek).

Specjały zamówione na kontach: Go_Podlasie_Pl oraz swojskiespecjaly pakowane są łącznie i wysyłane jedna paczką.




Płatności z góry dokonują Państwo tylko za specjały stało wagowe: zestawy produktów (waga gwarantowana), lub chleb.

W przypadku produktów nie stałowagowych należy wstrzymać się z płatnością do czasu otrzymania naszej wyceny.



 

Jeśli zamówione specjały chcecie Państwo otrzymać na Wielkanoc (przygotowanie do wysyłki w dniach 2-3-4 kwietnia) proszę o taką informację w momencie zakupu.

W przeciwnym razie zamówienie realizowane będzie jako bieżące.


SZYNKA WĘDZONA Z TŁUSZCZYKIEM

Na tej aukcji proponuję Państwu SZYNKĘ WĘDZONĄ Z TŁUSZCZYKIEM.
Szynka ta jak i inne wyroby, prezentowane na moich aukcjach, to tradycyjny podlaski specjał..

.
Wytwarzana jest staropolskim sposobem-bez dodatków ulepszaczy i konserwantów.
Zanim szynka trafi do wędzenia, przez 6 dni leżakuje w zalewie solankowej z dodatkiem takich przypraw jak pieprz, czosnek i listek bobkowy.
Następnie wędzona jest przez 12h dymem z drewna olchowego. Nadaje on szynce specyficzny aromat wędzonki, ale także złoto- brązowy odcień.


Z 1kg. świeżego mięsa po wędzeniu otrzymujemy ok.80dkg. wyrobu gotowego.




 

Mięso wędzone metodą tradycyjną jest o wiele łatwiejsze w przechowaniu. Nie wymaga specjalnych warunków, jak to jest w przypadku zwykłych wędlin zakupionych w sklepach.
Natomiast na temat jego smaku i zapachu trudno się tu rozpisywać.
Wystarczy spróbować- zapewniam- uczta dla podniebienia:)


Cena podana w aukcji jest ceną za 1kg. wyrobu gotowego.

Szynka jest odparzona.

Pozdrawiam i zachęcam do degustacji :)


Zapraszam do zapoznania się z ofertą użytkownika swojskiespecjaly, produkty zamówione na obydwu kontach wysyłam w jednej paczce!!


 

 

 

 



Standardowo specjały pakujemy próżniowo, następnie w mocny karton. Taka forma opakowania jest wystarczająca, gdy temperatura powietrza nie przekracza 15stC.

Istnieje możliwość dodatkowego zabezpieczenia wędzonek przed wysokimi temperaturami. Za dodatkową opłatą 6zł pakujemy je w torbę termoizolacyjną wraz z wielorazowym wkładem chłodzącym. Tego typu opakowanie specjalistyczne zapewnia wędzonkom właściwe przechowywanie podczas transportu.


Gwarantuję moim Klientom pełne zadowolenie z zakupów.

Wszystkie produkty dostępne na moich aukcjach są legalnie dopuszczone do obrotu, mięso na wędzonki selekcjonowane- pozyskiwane z małej lokalnej ubojni, posiada zawsze świadectwo badań weterynaryjnych.

Wielu Klientów przekonało się już o smaku i jakości naszych podlaskich swojskich specjałów (wystarczy spojrzeć na komentarze na naszym drugim koncie: swojskiespecjaly ).

Jeśli jednak cokolwiek wzbudza Państwa ciekawość czy zaniepokojenie- proszę kontakt - postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.

pozdrawiam:)

Agnieszka