Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SWEET HANDS Ramin Ganeshram

23-06-2014, 1:48
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 999.99 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270174193
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 23-06-2014 01:53:09

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84205, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27745, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67978, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38886, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18125, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84205, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27745, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>67978, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38886, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18125

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Sweet Hands: Island Cooking from Trinidad and Tobago

SWEET HANDS Ramin Ganeshram

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Molly O'Neill, Ramin Ganeshram
Language: English
Publisher: Hippocrene Books Inc.,U.S.
Publication Date: 14 Sep 2010
Dimensions: 25.5 x 2.3 x 18 cm
Format: Paperback
Pages: 266
Condition: NEW
Product_ID: A7D1D1B50X

 

 

Inspired by memories of her father and her own experiences on the islands, Ramin Ganeshram introduces the reader to a beautiful nation with a rich and eclectic cultural heritage. African, Indian, Chinese, and British culinary influences come together in a unique Trinidadian blend. shrimp creole and beef stew with dumplings are familiar dishes with island twists, while baigan chokho (roasted eggplant), channa aloo (stewed potatoes and chickpeas), and a rich black cake are sure to be new favourites. It features foreword by renowned ''New York Times'' food columnist Molly O'Neill, and a glossary of terms and resource section for finding ingredients. It is updated with new recipes and a detailed travel section for visitors to Trinidad and Tobago. It includes 175 recipes adapted for the North American kitchen, and a 16-page colour photo insert.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 WHAT'S COOKING IN GUYANA

 THE PEPPERPOT CLUB Jonathan Phang

 THE CARIBBEAN, CENTRAL AND SOUTH AMERICAN COOKBOOK

 THE ROUGH GUIDE TO TRINIDAD & TOBAGO Thomas

 MEXICAN FOOD MADE SIMPLE Thomasina Miers

 BIRDS OF TRINIDAD AND TOBAGO Richard Ffrench