WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Wartość odżywcza
|
1 kapsułka
|
% realizacji dziennego zapotrzebowania RDA
|
AjiPure® L-Cysteina
|
500 mg
|
*
|
SKŁAD 1 KAPSUŁKI: Ajipure l-cysteina, żelatyna (otoczka kapsułki), mąka ryżowa, stearynian magnezu i/lub krzemionka (substancje przecwizbrylające).
DAWKOWANIE: Jedna kapsułka dziennie na pusty żołądek. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Produkt nie może być stosowany jako substytut prawidłowo zróżnicowanej diety.
PRZECIWWSKAZANIA: Produkt nie wskazany dla kobiet w ciąży i karmiących.
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
OPAKOWANIE: 30 kapsułek / 500 mg.
PRZYDATNOŚĆ DO SPOŻYCIA: marzec 2015 r.
UWAGA! Firma SWANSON podaje na swoich produktach DATĘ PRODUKCJI preparatu, proszę jej nie pomylić z datą ważności, przydatność do spożycia to 2 lata od podanej daty produkcji na opakowaniu, a w przypadku probiotyków 12 miesięcy.
AjiPure® i logo AjiPure są znakami zastrzeżonymi przez Ajinomoto AminoScience LLC.
AJINOMOTO jest to japońska firma mająca swoje siedziby w wielu krajach świata i zatrudniająca ponad 25.000 ludzi na całym świecie. Jest to jeden z największych producentów składników żywności i substancji na świecie. Ajinomoto było pionierem w produkcji farmaceutycznej jakości i czystości aminokwasów. Głównym odbiorcą firmy są szpitale i kliniki gdzie jakość, czystość, pewność i zaufanie odgrywają decydującą role w ratowaniu ludzi.
Ajinomoto szczyci się ponad 350 patentami i jest liderem w produkcji światowej klasy aminokwasów.
AJIPURE to aminokwasy, które produkowane są w procesie fermentacji przy użyciu naturalnych nie zwierzęcych surowców.
Potwierdzona czystość aminokwasów wacha się w przedziale 99-100%.