Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SUPER OKAZJA!!! Piec do pieczenia ziemniaków

30-01-2012, 18:30
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 3 990 zł     
Użytkownik kris271
numer aukcji: 2073597054
Miejscowość Chorzów
Wyświetleń: 14   
Koniec: 30-01-2012 18:30:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Uszkodzony: Nie
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

SUPER OKAZJA!!! Piec do pieczenia ziemniaków

VICTORIAN BAKING OVENS LTD

POTATO STATION 3 in 1

Sprowadzony na zamówienie z Anglii

(przystosowany do wymogów europejskich)

Piec nie był używany z powodu likwidacji firmy

CENA W SPECIALISTYCZNYCH HURTOWNIACH WYPOSAŻENIA GASTRONOMICZNEGO OK. 12.000 ZŁ !!!

ROZMIARY:

Wys. 420mm

Dł. 450mm

Szer. 410 mm

Waga 35 Kg

Elektryka:

1515 W

220V-240V 50Hz ~

STAN - NOWY

Instrukcja PL

Wszelkie dokumenty

Urządzenie zostało zaprojektowane do pieczenia ziemniaków.Im większe ziemniaki tym lepsze do wypełnienia farszem. Zawsze po umyciu ziemniaków trzeba je wysuszyć. W ziemniakach jest ok.78 % wody i gdy urządzenie pracuje zawsze wydziela się para wodna i dlatego używa się tacy dołączonej do urządzenia.

Można też gotować ziemniaki w folii co powoduje ze są bardziej soczyste podczas gotowania i przechowuje się je w górnej części.

Podczas pieczenia ziemniaków bez folii trzeba je nakłuć lub delikatnie naciąć przed pieczeniem. Czas pieczenia dla 15 ziemniaków (po 250 g) to ok. 60 min Kiedy pierwsza partia ziemniaków jest już gotowa trzeba przełożyć do podgrzewacza znajdującego się w górnej części urządzenia gdzie będą utrzymywane w cieple i gotowe do spożycia a w miejsce wyjętych ziemniaków wkładamy następną partię.

Tak wiec można jednorazowo umieścić w piecu ok. 30 szt ziemniaków. Ziemniaki pieczone w folii dłużej utrzymują soczystość Zawsze trzeba ocenić ile ziemniaków jest potrzebnych w danej chwili by je sprzedać na bieżąco bez zbędnego tracenia walorów smakowych Podgrzewacz do farszu ;

W podgrzewaczu do farszu umieścić pojemniki z farszem gorącym (przepis można znaleźć w Internecie). Ciepły posiłek (farsz do ziemniaków) zawsze powinien być pozostawiony w temperaturze ok. 65 st C Ziemniaki można tez podawać z tzatzykmi i innymi sosami

WSZELKIE INFORMACJE POD TEL.509[zasłonięte]608