Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Suchy zakwas 500 gr IBIS LeSaffre Francja

23-05-2012, 12:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14 zł      Najwyzsza cena licytacji: 14 zł     
Użytkownik e-marcin_com
numer aukcji: 2286284331
Miejscowość radzyń podlaski
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 41   
Koniec: 18-05-2012 02:07:35
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Młyn Bogutyn
Top
Kontakt
BogutynMłyn
ul. Gwardii 24
21-300 Radzyń Podlaski

tel/fax: 0-83 [zasłonięte] 99

Orange: 503 [zasłonięte] 337

[zasłonięte]@bogutynmlyn.pl

GG: GG 936545
Płatnosci
Li płatności allegro
Li przelew bankowy
Li za pobraniem
Koszty wysyłki

USŁUGI POCZTY POLSKIEJ
lub kuriera UPS

CENNIK KURIER UPS
PRZY PRZEDPŁACIE
do 30.5 kg = 20 pln brutto
do 60.5 kg = 40 pln brutto
do 90.5 kg = 60 pln brutto
do 300 kg = 140 pln brutto

KURIER UPS POBRANIE:
do 30.5 kg = 25 pln brutto
do 60.5 kg = 55 pln brutto
do 90.5 kg = 75 pln brutto
do 300 kg = 140 pln brutto

CENNIK POCZTA POLSKA

Wysyłki priorytetem!

(cena z cennika poczty + podatek VAT 22%):
do 0.9 kg = 13,42 pln brutto
1-1.9 kg = 15,86 pln brutto
2-4.9 kg = 17,69 pln brutto
5-9.9 kg = 25,01 pln brutto
10-14.9 kg = 30,50 pln brutto
15-19.9 kg = 42,70 pln brutto

WYSYŁKI POCZTA POLSKA
ZA POBRANIEM:
Wysyłki priorytetem!

(cena z cennika poczty + podatek VAT 22%):
do 0.9 kg = 18,91 pln brutto
1-1.9 kg = 20,74 pln brutto
2-4.9 kg = 23,18 pln brutto
5-9.9 kg = 31,72 pln brutto
10-14.9 kg = 36,60 pln brutto
15-19.9 kg = 48,80 pln brutto

Witamy

Witam serdecznie !

Towar zakupiony na aukcjach wysyłam Pocztą Polską oraz kurierem UPS.

Koszt dostawy podany na aukcjach.

Możliwa wpłata na konto, odbiór osobisty lub wysyłka za pobraniem.

Numer konta otrzymają Państwo w wiadomości z allegro po zakupieniu towaru.

Udostępniam również Płatności Allegro i aukcje z Escrow.

Osoba kupująca jako pierwsza wystawia komentarz po otrzymaniu przesyłki (lub odbiorze osobistym), jeżeli ja jestem kupującym wystawie komentarz zaraz po otrzymaniu przedmiotu aukcji.

Pozdrawiam
e-marcin_com

Opis produktu
Suchy zakwas IBIS LeSaffre - opakowanie 500 gr (przepakowywane z większych opakowań)

Zastosowanie: Suchy zakwas do różnego rodzaju pieczywa żytniego i mieszanego.

Zalety stosowania:
- wysokoskoncentrowany i ekonomiczny w użyciu
- skraca i ułatwia proces produkcji
- nadaje pieczywu właściwy smak i aromat zastępując prowadzenie wielofazowe
- szczególnie przydatny podczas zwiększonej produkcji i przy nieplanowanych zamówieniach
- może być używany jako regulator kwasowości w połączeniu z procesem fermentacji kilkufazowej.

Dozowanie: od 8 do 12 gram na 1 kg mąki

Okres przechowywania: 24 miesiące w zamkniętym opakowaniu w miejscu suchym w temp. do 25°C

Przykładowe receptury:

mąka pszenna t.850 3 kg
mąka żytnia t.720 7 kg
Zakwas 0,12 kg
drożdże 0.2 - 0.25 kg
sól 0.15 - 0.17 kg
woda ok. 5.5 - 6 litrów

mąka pszenna t.850 5 kg
mąka żytnia t.720 5 kg
Zakwas 0,11 kg
drożdże 0.2 - 0.25 kg
sól 0.15 - 0.17 kg
woda ok. 5.5 - 6 litrów

Czas miesienia: miesiarka spiralna 4-6 min
. miesiarka szybkoobrotowa 6-8 min.

Zasady stosowania:
- należy wymieszać na sucho z mąką
- temperatura ciasta 27-29°C
- ciasto dzielić i formować po 10 - 20 minutach

Przy zastosowaniu jako regulatora kwasowości należy dodać przy sporządzaniu fazy ostatniej, tj. ciasta w dawce odpowiednio mniejszej, zależnej od ilości i jakości kwasu uzyskanego metodą fermentacji kilkufazowej

Zezwolenie : IBIS odpowiada światowym standardom FAO/WHO oraz posiada zezwolenie Głównego Inspektora Sanitarnego nr ZPU 4431-Sd.-Zb.-34/IT/95 z dn 19.07.1995

Producent: LeSaffre
Suchy zakwas 500 gr IBIS LeSaffre Francja
Nasze aukcje Nasze komentarze Strona o mnie Dodaj do ulubionych


Dodano 2[zasłonięte]011-03 12:22
UWAGA!

Zakwas instant nie powoduje wyrastania ciasta chlebowego, polepsza smak i aromat gotowego wypieku jak również strukturę miękiszu.

Zakwas instant stosujemy razem z drożdżami (świeżymi lub również instant).