Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sery w Europie - Beata L. Bomertówna od Serowarpl

31-05-2014, 13:35
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 38 zł     
Użytkownik SEROWARpl
numer aukcji: 4261874423
Miejscowość Szczecin
Wyświetleń: 3   
Koniec: 31-05-2014 12:44:43
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

O nas

Serowar to nowa firma, która oferuje domowym serowarom wszystko, co potrzebne jest do wyrobu własnego sera w domowym zaciszu. Jesteśmy jedynym w Polsce sklepem, który w swoim asortymencie posiada dosłownie wszystko, czego potrzeba do domowego wyrobu różnego rodzaju serów.

Gwarantujemy 100% bezpieczeństwa. Jeśli zakupiony produkt nie spełni Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.

Wysyłka

Koszt wysyłki niezależny jest od ilości zakupionych przedmiotów na naszych aukcjach.

Poczta Polska:
12 zł (dostawa w 1-2 dni)

Poczta Polska - pobranie:
15 zł (dostawa w 1-2 dni)

Kurier UPS:
18 zł (dostawa w 1 dzień)

Kurier UPS pobranie:
22 zł (dostawa w 1 dzień)


Przy małych zamówieniach i małych przedmiotach możliwa jest nieco tańsza wysyłka listem poleconym - prosimy jednak wcześniej o kontakt.

Kontakt

Jeśli potrzebujesz pomocy przy składaniu zamówienia, skontaktuj się z nami.

E-mail:

[zasłonięte]@serowar.pl


Telefon:

693 [zasłonięte] 124

Sery w Europie - Beata L. Bomertówna


Serowar to sklep, który oferuje pełne zaopatrzenie dla domowych serowarów oraz małych mleczarni. Zaopatrujemy zarówno domowych serowarów, jak i małe mleczarnie oraz serowarów zagrodowych. Jesteśmy profesjonalistami z wieloletnim doświadczeniem.



Sery w Europie - Beata L. BomertównaSery w Europie - Beata L. Bomertówna

Sery w Europie
Beata L. Bomertówna

liczba stron: 160
Okładka: twarda
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
Wymiary: 165 x 235 mm
Rok wydania: 2005

Ta książka pozwala zapoznać się z najpopularniejszymi w Europie gatunkami serów. Autorka przedstawia krótką historię każdego z nich, metody wytwarzania, cechy charakterystyczne: wygląd, zapach, smak, a także szczegółowe informacje dotyczące kształtu, wymiarów, wagi i opakowania, którymi wyróżnia się w sprzedaży każdy ser. Zapoznaje nas także z systemem AOC (Appelation d`Origine Controlee), stworzonym przez Francuzów, a rozpowszechnionym i w innych krajach Europy. Przepisy tego systemu gwarantują wysoką, stałą jakość najdoskonalszych europejskich serów.

Specjalny dział jest poświęcony polskiemu serowarstwu!



Atrakcyjna cena: 38,00 zł

Sery w Europie - Beata L. Bomertówna




Zapraszamy do zapoznania się z naszym artykułem skierowanym dla początkujących serowarów - znajdziecie Państwo w nim podstawowe informacje o produkcji serów: http://sklep.serowar.pl/pl/n/26 .

Zapraszamy też na inne nasze aukcje, gdzie znajdziesz m.in.

podpuszczka,

kultury bakteryjne startowe,

chlorek wapnia,

lipaza,

formy serowarskie,

chusty serowarskie,

termometr,

waga,

higrometr,

sito,

miarka,

podkład do dojrzewania,

krajacz,

kanka / bańka / konwia / konew na mleko,

garnek,

pędzle,

szczotka,

lejek,

deska do serów,

powłoki do serów dojrzewających (wosk, pasta - polioctan),

minutnik,

książki na temat wyrobu serów

i inne ciekawe rzeczy... :)

Gdyby aktualnie na aukcjach nie było tego, czego szukasz - zadzwoń lub napisz - tel. 693 [zasłonięte] 124 lub sklep małpa serowar.pl