Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Sery, masło, jogurt, kefir [nowa]

28-01-2012, 7:54
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29.80 zł     
Użytkownik BookMaster_pl
numer aukcji: 2023421008
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 20   
Koniec: 27-01-2012 00:59:35
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Sery, masło, jogurt, kefir - Edith Zeltner, Lotte Hanreich



Dane firmy:

Księgarnia internetowa
BookMaster_pl

al.Solidarności 117 lok. 406
00-140 Warszawa

Odbiór osobisty:

Każdą zakupioną książkę
możesz odebrać osobiście, oszczędzając na kosztach przesyłki.
Szczegóły uzgadniamy emailowo zaraz po wygraniu aukcji.


BookMaster_pl na aukcjach Allegro oferuje Państwu nowości wydawnicze,
bestsellery oraz inne ciekawe tytuły w atrakcyjnych cenach.
Wszystkie prezentowane książki są nowe.
Przed zakupem zapoznaj się ze stroną "o mnie".
Zapraszamy do licytacji.

Przedmiotem licytacji jest:

Sery, masło, jogurt, kefir

Edith Zeltner, Lotte Hanreich

Dane o książce:
  • ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]07376
  • liczba stron: 175
  • okładka: twarda
  • wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2009
  • Stan książki: NOWA, NIEUŻYWANA

    Sery, masło, jogurt, kefir opis książki:
    Jak samodzielnie zrobić ser z mleka krowiego, owczego lub koziego? Smak domowego masła, sera czy twarożku jest wyjątkowy. Wystarczy dobrej jakości mleko, niezbędne dodatki oraz sprawdzony przepis, by samemu wyprodukować doskonały nabiał - zawsze świeży, bez konserwantów.Domowe sery, twarogi, kefir czy masło będą zdrowym i atrakcyjnym urozmaiceniem naszych posiłków. Goście nie uwierzą, że te przysmaki zrobiliśmy sami.Nasz poradnik zawiera ponad 120 szczegółowych przepisów na przetwarzanie krowiego, koziego i owczego mleka. Pozwolą one we własnej kuchni zrobić m.in.:- twarogi i twarożki, ser smażony i kwargiel- bryndzę i mozzarellę, pecorino i fetę- ser monastyrski i ser piwny- sery pleśniowe - brie, camembert, roquefort- sery półtwarde i twarde - tylżycki, cheddar, ementaler, parmezan- śmietanę i masło- zsiadłe mleko, jogurt i kefirPonadto: wszystko na temat mleka, wyposażenie serowni, ogólne zasady wytwarzania serów, tajniki obróbki skrzepu, przyczyny powstawania wad serówPraktyczny poradnik dla domowych serowarów.



    Zapraszamy

    • 1. Każdą przesyłkę wysyłamy w specjalnym tekturowym opakowaniu (albo kopercie bąbelkowej) chroniącym książki w trakcie transportu.
    • 2. Przesyłkę wysyłamy listem poleconym, priorytetowym lub kurierem.
    • 3. Do każdego zamówienia wystawiamy imienną fakturę Vat.
    • 4. Sprawdź nasze komentarze