Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ryby, Owoce Morza I Ślimaki -... [nowa]

28-01-2012, 7:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 36.60 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2023210476
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 9   
Koniec: 26-01-2012 21:48:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Ryby, Owoce Morza I Ślimaki - Sprawdzone Przepisy
Hanna Szymanderska

Ryby, Owoce Morza I Ślimaki - Sprawdzone Przepisy
Dodatkowe informacje

  • ISBN:[zasłonięte]978-8373-869-3
  • liczba stron: 120
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Multico
  • Wymiary: 240 x 220 mm
  • Data wydania: 2[zasłonięte]011-04
  • Opis

    Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa."Ryby" to dziesiąty tom piętnastotomowej serii.Dowiesz się z niego m.in.:* w czym najlepiej marynować ryby,* jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne,* dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować,* po czym poznać, że ostryga jest świeża,* jak kroi się homara.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa