Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Rozmaryn nać 50g Przyprawy Stasia

21-03-2012, 13:03
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1.99 zł     
Użytkownik RajSmakosza_pl
numer aukcji: 2217046648
Miejscowość RADOM
Zostało sztuk: 125    Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-04-2012 00:47:56
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


O NAS
FRESZ POINT
ul. Trojańska 6 lok. 4
26-612 Radom

tel. +48 48 [zasłonięte] 35
kom. +48 [zasłonięte] 70 94

email: [zasłonięte]@RajSmakosza.pl

nick Allegro: RajSmakosza_pl

SPRAWDŹ inne nasze aukcje
RACHUNEK BANKOWY
mBank:
57 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 480641

W tytule przelewu podaj swój nick z Allegro

Tylko przedpłata na konto
KOSZTY PRZESYŁKI
Ekonomiczna:
   1-9 sztuk: 5 zł
   10-19 sztuk: 7,50 zł

Priorytetowa:
   1-9 sztuk: 6 zł
   10-19 sztuk: 9 zł

Nie wysyłamy za pobraniem
Warunki aukcji
- tylko przedpłata na konto,

- towar wysyłamy zazwyczaj w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty,

- w razie pytań skontaktuj się z nami,

- nie chcesz kupić, nie licytuj.
Rozmaryn nać 50g

Na tej aukcji możesz kupić

 

aż 50g rozmarynu (nać)

 

Rozmaryn jest typową przyprawą dla potraw kuchni francuskiej. Służy jako dodatek do smażonych ryb, grzybów, niektórych zup i sosów, sałatek, potraw z dużą ilością czosnku, dań rybnych i owoców morza, a także przyprawia się nimi makarony, gotowane ziemniaki. Dodaje się go do tłustych mięs, kiełbas, kotletów, farszów, pasztetów, gdyż ułatwia trawienie tłuszczów. Tradycyjnie okłada się nimi upieczoną baraninę i jagnięcinę, mięso królika i dziczyznę.



Producentem przyprawy jest: PPH Przyprawy Stasia

 

Data przydatności do spożycia dla tej partii przyprawy: 12/2010

 

Do każdego rodzaju zakupionej przyprawy dodajemy woreczek strunowy z praktyczną etykietką. Dzięki temu produkt zachowa swoją świeżość i aromat, a Ty już nigdy nie pomylisz swoich przypraw i ziół ;-)