Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

''RED-INOX'' PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY

31-07-2012, 10:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9 500 zł     
Użytkownik david_radik
numer aukcji: 2454328689
Miejscowość koszalin
Wyświetleń: 25   
Koniec: 12-07-2012 18:40:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

WITAM SERDECZNIE.

 

CHCIAŁBYM ZAPREZENTOWAĆ PAŃSTWU

 

PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY FIRMY RED-INOX.

 

PIEC JEST SPRAWNY W 100%

 

GOTOWY DO PODŁĄCZENIA

 

PIEC POSIADA WSZYTKIE FUNKCJE KONWEKCYJNO-

 

-PAROWE ORAZ NOWĄ NIGDY NIE UŻYWANĄ SONDĘ DO PIECZENIA

 

KSIĄŻKĘ KUCHARSKĄ Z INSTRUKCJĄ OBSŁUGI KROK PO KROKU

 

ELEKTRONICZNĄ KSIĄŻKĘ KUCHARSKĄ W ZAKRESIE

 

OD 1-80 PROGRAMÓW UŻYTKOWYCH.

 

KARTA OBEJMUJE DODATKOWE PROGRAMY FABRYCZNE

 

W ZAKRESIE OD 81-99.

 

DLA KAŻDEGO PROGRAMU MOŻNA OKREŚLIĆ DO 8 FAZ.

 

W KSIĄŻCE KUCHARSKIEJ ZNAJDZIEMY PRZYKŁADY

 

PRZYRZĄDZANIA POTRAW TAKICH JAK.

 

*WOŁOWINA I CIELĘCINA,(stek,rostbef,pieczeń wołowa,zrazy

 

zawijane,wątroba wołowa,pieczeń cielęca,gicz cielęca,mostek cielęcy

 

mostek cielęcy,rumsztyk,filet cielęcy,kotlety cilęce z kością,

 

osso bucco,ragout z cilęciny z grzybami,górka cielęca)

 

 

*WIPRZOWINA BARANINA JAGNIĘCINA,(medaliony z polędwiczek

 

wieprzowych,kotlet wieprzowy panierowany,schab wieprzowy,

 

pieczeń wieprzowa z karkówki,pieczony boczek,golonka gotowana,

 

golonka pieczona,żeberka grilowane,sztuka mięsa,

 

sznycel saute z szynki,kotlety wiprzowe duszone z karkówki,

 

frykadele,tiftele,szynka w cieście chlebowym,pieczeń rzymska,

 

mortadela z wątroby,łopatka wieprzowa,comber barani z kością.

 

 

*POTRAWY Z WĘDLIN I MROŻONEK,

 

knedle wątrobowe,półkonserwy,kiełbasa w słojach,kiełbasa 

 

 

  regeneracja,kaszanka w plastrach,parzenie białej kiełbasy,

  

paluszki rybne,lasagne,pizza,udka kulinarne,cardon bleu,Quiche

 

 lorraine (ciasto ze słoniny),

 

 

*DZICZYZNA,DRÓB,PASZTETY,comber sarni,łopatka sarnia,

 

comber zajęczy,udziec sarni,pieczeń z sarny,bażant,kaczka(dzika),

 

indyk,gęś,grillowany kurczak,udko z kurczaka,pasztet wątrobiany,

 

szpikowany udziec zajęczy,pasztet z kury,galantyna z gęsich

 

wątróbek,

 

 

 *POTRAWY Z RYB I SKORUPIAKÓW,suflet z łososia,turbot (cały)

 

roladki z soli,filet z łososia,halibut(porcjowany),pstrąg pieczony,

 

homary,krewetki duże,ryba zapiekana a folii,flądra,pstrąg na

 

niebiesko,okoń w warzywach,panierowany okoń(mrożony wstępnie

 

smażony),ryba zapiekana (mrożona,porcjowana),filet z dorsza,

 

 

*POTRAWY Z WARZYW,brokuły,kalafior,brukselka,marchewka,

 

pomidory,fasolka szparagowa,grzyby,gołąbki,szpinak,

 

bukiet warzyw,suflety warzywne,omlet chłopski,suflet z ziarnami,

 

pakowane próżniowo(marchew,fasola,kalafior itp.)

 

 

*CIATA,PIECZYWO,DESERY,spód do biszkoptu(rolada biszkoptowa,

 

ciasto francuskie,pasztety,fleurons,wypieki z ciasta francuskiego,

 

ciasto drożdżowe,sernik,marmurek,bułki pszenne i mieszane,

 

chleb pszenny (700g),placek ze śliwkami,strudel jabłkowy w cieście

 

do strudla,ciastka z caista francuskiego,blechkuchen,Niemieckie

 

ciasto Bożonarodzeniowe,kompoty,pudding,ciasto piaskowe,tosty,

 

ślimaki cytrynowe,kruche ciasto do wyciskania,ciasto półfrancuskie,

 

savarn(ciasto pączowe.)

 

*DODATKI:

 

-naleśnik szwedzki,Quiche,ziemniaki solone,

 

jajko na twardo,ziemniaki w mundurkach-pieczone,

 

ryż,makarony (regeneracja),zapiekanki z makaronu,

 

kluski knedle,ziemniaki w folii,zapiekanaka z ziemniaków,

 

ryż na mleku,Cannelni,Lasagne.

 

 

 

DODATKOWO PIEC WYPOSAŻONY JEST W PODSTAWĘ

 

PRYSZNIC DO MYCIA PIECA

 

UZDATNIACZ DO WODY.

 

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOJAZDU Z PIECEM ZAMONTOWANIA

 

ORAZ SZKOLENIE PERSONELU Z ZAKRESU OBSŁUGI.

 

GWARANCJA SERWIOWA 

 

KONTAKT POD NR.TEL:668-[zasłonięte]-332