WITAM SERDECZNIE.
CHCIAŁBYM ZAPREZENTOWAĆ PAŃSTWU
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY FIRMY RED-INOX.
PIEC JEST SPRAWNY W 100%
GOTOWY DO PODŁĄCZENIA
PIEC POSIADA WSZYTKIE FUNKCJE KONWEKCYJNO-
-PAROWE ORAZ NOWĄ NIGDY NIE UŻYWANĄ SONDĘ DO PIECZENIA
KSIĄŻKĘ KUCHARSKĄ Z INSTRUKCJĄ OBSŁUGI KROK PO KROKU
ELEKTRONICZNĄ KSIĄŻKĘ KUCHARSKĄ W ZAKRESIE
OD 1-80 PROGRAMÓW UŻYTKOWYCH.
KARTA OBEJMUJE DODATKOWE PROGRAMY FABRYCZNE
W ZAKRESIE OD 81-99.
DLA KAŻDEGO PROGRAMU MOŻNA OKREŚLIĆ DO 8 FAZ.
W KSIĄŻCE KUCHARSKIEJ ZNAJDZIEMY PRZYKŁADY
PRZYRZĄDZANIA POTRAW TAKICH JAK.
*WOŁOWINA I CIELĘCINA,(stek,rostbef,pieczeń wołowa,zrazy
zawijane,wątroba wołowa,pieczeń cielęca,gicz cielęca,mostek cielęcy
mostek cielęcy,rumsztyk,filet cielęcy,kotlety cilęce z kością,
osso bucco,ragout z cilęciny z grzybami,górka cielęca)
*WIPRZOWINA BARANINA JAGNIĘCINA,(medaliony z polędwiczek
wieprzowych,kotlet wieprzowy panierowany,schab wieprzowy,
pieczeń wieprzowa z karkówki,pieczony boczek,golonka gotowana,
golonka pieczona,żeberka grilowane,sztuka mięsa,
sznycel saute z szynki,kotlety wiprzowe duszone z karkówki,
frykadele,tiftele,szynka w cieście chlebowym,pieczeń rzymska,
mortadela z wątroby,łopatka wieprzowa,comber barani z kością.
*POTRAWY Z WĘDLIN I MROŻONEK,
knedle wątrobowe,półkonserwy,kiełbasa w słojach,kiełbasa
regeneracja,kaszanka w plastrach,parzenie białej kiełbasy,
paluszki rybne,lasagne,pizza,udka kulinarne,cardon bleu,Quiche
lorraine (ciasto ze słoniny),
*DZICZYZNA,DRÓB,PASZTETY,comber sarni,łopatka sarnia,
comber zajęczy,udziec sarni,pieczeń z sarny,bażant,kaczka(dzika),
indyk,gęś,grillowany kurczak,udko z kurczaka,pasztet wątrobiany,
szpikowany udziec zajęczy,pasztet z kury,galantyna z gęsich
wątróbek,
*POTRAWY Z RYB I SKORUPIAKÓW,suflet z łososia,turbot (cały)
roladki z soli,filet z łososia,halibut(porcjowany),pstrąg pieczony,
homary,krewetki duże,ryba zapiekana a folii,flądra,pstrąg na
niebiesko,okoń w warzywach,panierowany okoń(mrożony wstępnie
smażony),ryba zapiekana (mrożona,porcjowana),filet z dorsza,
*POTRAWY Z WARZYW,brokuły,kalafior,brukselka,marchewka,
pomidory,fasolka szparagowa,grzyby,gołąbki,szpinak,
bukiet warzyw,suflety warzywne,omlet chłopski,suflet z ziarnami,
pakowane próżniowo(marchew,fasola,kalafior itp.)
*CIATA,PIECZYWO,DESERY,spód do biszkoptu(rolada biszkoptowa,
ciasto francuskie,pasztety,fleurons,wypieki z ciasta francuskiego,
ciasto drożdżowe,sernik,marmurek,bułki pszenne i mieszane,
chleb pszenny (700g),placek ze śliwkami,strudel jabłkowy w cieście
do strudla,ciastka z caista francuskiego,blechkuchen,Niemieckie
ciasto Bożonarodzeniowe,kompoty,pudding,ciasto piaskowe,tosty,
ślimaki cytrynowe,kruche ciasto do wyciskania,ciasto półfrancuskie,
savarn(ciasto pączowe.)
*DODATKI:
-naleśnik szwedzki,Quiche,ziemniaki solone,
jajko na twardo,ziemniaki w mundurkach-pieczone,
ryż,makarony (regeneracja),zapiekanki z makaronu,
kluski knedle,ziemniaki w folii,zapiekanaka z ziemniaków,
ryż na mleku,Cannelni,Lasagne.
DODATKOWO PIEC WYPOSAŻONY JEST W PODSTAWĘ
PRYSZNIC DO MYCIA PIECA
UZDATNIACZ DO WODY.
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ DOJAZDU Z PIECEM ZAMONTOWANIA
ORAZ SZKOLENIE PERSONELU Z ZAKRESU OBSŁUGI.
GWARANCJA SERWIOWA
KONTAKT POD NR.TEL:668-[zasłonięte]-332