Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Projektowanie technologiczne zakładów... [nowa]

04-03-2012, 12:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 20.20 zł     
Użytkownik BookMaster_pl
numer aukcji: 2095854574
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 7   
Koniec: 03-03-2012 11:23:08
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego Wybrane zagadnienia (skrypt) - Bilska Beata, Grzesińska Wiesława, Tomaszewska Marzena



Dane firmy:

Księgarnia internetowa
BookMaster_pl

al.Solidarności 117 lok. 406
00-140 Warszawa

Odbiór osobisty:

Każdą zakupioną książkę
możesz odebrać osobiście, oszczędzając na kosztach przesyłki.
Szczegóły uzgadniamy emailowo zaraz po wygraniu aukcji.


BookMaster_pl na aukcjach Allegro oferuje Państwu nowości wydawnicze,
bestsellery oraz inne ciekawe tytuły w atrakcyjnych cenach.
Wszystkie prezentowane książki są nowe.
Przed zakupem zapoznaj się ze stroną "o mnie".
Zapraszamy do licytacji.

Przedmiotem licytacji jest:

Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego Wybrane zagadnienia (skrypt)

Bilska Beata, Grzesińska Wiesława, Tomaszewska Marzena

Dane o książce:
  • ISBN:[zasłonięte]978-8383-329-4
  • liczba stron: 104
  • okładka: miękka
  • wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
  • wymiary: 176 x 250 mm
  • Rok wydania: 2011
  • Stan książki: NOWA, NIEUŻYWANA

    Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego Wybrane zagadnienia (skrypt) opis książki:




    Zapraszamy

    • 1. Każdą przesyłkę wysyłamy w specjalnym tekturowym opakowaniu (albo kopercie bąbelkowej) chroniącym książki w trakcie transportu.
    • 2. Przesyłkę wysyłamy listem poleconym, priorytetowym lub kurierem.
    • 3. Do każdego zamówienia wystawiamy imienną fakturę Vat.
    • 4. Sprawdź nasze komentarze
    Wstęp
    I. Założenia projektowe
    II. Schematy blokowe procesu technologicznego
    III. Bilans materiałowy
    IV. Dział magazynowy
    V. Zasada doboru urządzeń i maszyn w zakładach przemysłu spożywczego oraz metoda szacowania powierzchni pomieszczeń produkcyjnych i ekspedycyjnych
    V.1. Dział produkcyjny
    V.2. Dział ekspedycyjny
    VI. Obliczanie powierzchni pomieszczeń socjalnych
    VII. Układ funkcjonalny zakładu
    VIII. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część I)
    IX. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część II)
    X. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część III)
    XI. Opracowywanie wytycznych dla branży wentylacyjnej - obliczanie zysków ciepła i wilgoci
    XII. Oświetlenie w zakładach przetwórstwa spożywczego
    Literatura