Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Projektowanie technologiczne zakładów... [nowa]

28-02-2012, 16:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 20.20 zł      Aktualna cena: 20.20 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2032462871
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 25   
Koniec: 01-02-2012 08:43:41
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego Wybrane zagadnienia (skrypt)
Bilska Beata, Grzesińska Wiesława, Tomaszewska Marzena

Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego Wybrane zagadnienia (skrypt)
Dodatkowe informacje

  • ISBN:[zasłonięte]978-8383-329-4
  • liczba stron: 104
  • Okładka: miękka
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
  • Wymiary: 176 x 250 mm
  • Rok wydania: 2011
  • Opis

    Spis treści:
    Wstęp
    I. Założenia projektowe
    II. Schematy blokowe procesu technologicznego
    III. Bilans materiałowy
    IV. Dział magazynowy
    V. Zasada doboru urządzeń i maszyn w zakładach przemysłu spożywczego oraz metoda szacowania powierzchni pomieszczeń produkcyjnych i ekspedycyjnych
    V.1. Dział produkcyjny
    V.2. Dział ekspedycyjny
    VI. Obliczanie powierzchni pomieszczeń socjalnych
    VII. Układ funkcjonalny zakładu
    VIII. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część I)
    IX. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część II)
    X. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania - program AutoCAD (część III)
    XI. Opracowywanie wytycznych dla branży wentylacyjnej - obliczanie zysków ciepła i wilgoci
    XII. Oświetlenie w zakładach przetwórstwa spożywczego
    Literatura
    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa