Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Produkcja piekarsko- ciastkarska 2 AMBROZIAK

20-01-2012, 0:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 31.50 zł     
Użytkownik dyktanda-zbiory
numer aukcji: 2006153764
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 6   
Koniec: 17-01-2012 19:17:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 


 

Produkcja piekarsko- ciastkarska. Część 2.

Podręcznik dla technikum

 

 

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.

Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.

 


******************************

***********

****