Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Practical Cookery: For NVQ and Apprenticeships

06-02-2014, 3:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 256.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862508829
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 2   
Koniec: 06-02-2014 03:20:24

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Practical Cookery: For NVQ and Apprenticeships 256.99 zł

OPIS:


CONTENTS:



1. Methods of cooking

2. Stocks, soups and sauces

3. Cold preparation

4. Eggs

5. Pasta, gnocchi and rice

6. Fish and shellfish

7. Meat and offal

8. Poultry and game

9. Vegetables, pulses and grains

10. Potatoes

11. Pastry

12. Healthy eating

13. Maintain, handle and clean knives

14. Maintain a safe, hygenic and secure working environment

15. Maintain food safety

16. Work as part of a team
")'>

Okładka twarda: 688 stron
Wydawca: Hodder Education; 12 edition (27 kwiecieńil 2012)
Język wydania: English
Wymiary: 3.8 x 17.8 x 23.5 cm
Autor/Producent: David Foskett



Practical Cookery has been training chefs for 50 years. It is the only book you need to support you through your training, and will serve as a recipe book and reference source throughout your career.



With over 600 recipes in the book, and more online, the range is unsurpassed. Many recipes have been developed and updated, using modern techniques and methods tested in real working kitchens. Others are traditional, reliable favourites that have grown up with Practical Cookery.



- Now with video links: Use the QR code or web link to view some of the recipes on your smartphone, laptop or tablet.- Teaching the best in the business for 50 years - don't train to be a chef without it.



CONTENTS:



1. Methods of cooking

2. Stocks, soups and sauces

3. Cold preparation

4. Eggs

5. Pasta, gnocchi and rice

6. Fish and shellfish

7. Meat and offal

8. Poultry and game

9. Vegetables, pulses and grains

10. Potatoes

11. Pastry

12. Healthy eating

13. Maintain, handle and clean knives

14. Maintain a safe, hygenic and secure working environment

15. Maintain food safety

16. Work as part of a team


Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji