Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Pizza Stone, Kamień do Pizzy, Pieczenia + Łopatka

24-06-2012, 1:53
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 69 zł      Najwyzsza cena licytacji: 69 zł     
Użytkownik fartuchy24_pl
numer aukcji: 2415126293
Miejscowość Poznań
Kupiono sztuk: 5    Zostało sztuk: 95    Licytowało: 4    Wyświetleń: 696   
Koniec: 25-06-2012 22:48:17

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Towar wysyłamy kurierem DPD
- Towar wysyłamy w ciągu dwóch dni od zaksięgowania pieniędzy na naszym koncie,
-Możemy również wysłać paczkę za pobraniem lub też możesz odebrać kamień osobiście
Koszty wysyłki; 17 zł,
Pobranie 24 zł.



Numer konta: 67 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4760001 [zasłonięte] 003234
Dane do przelewu:
Szymon Prokopowicz
Os. Armii Krajowej 125
61-381 Poznań

Telefon; 665[zasłonięte]222,
email: [zasłonięte]@fartuchy24.pl


KAMIEŃ DO PIZZY – NATURALNY SZAMOT!!!

Zmień swoją kuchnię w prawdziwą pizzerię.

Tylko TERAZ do każdego kamienia dołączamy praktyczną łopatkę dzięki której nałożysz swoją pizze na rozgrzany kamień

 

Zapraszamy do zakupu okrągłego kamienia dzięki któremu upieczesz pizzę która smakuje jak w prawdziwej pizzerii.

 

Wymiary kamienia: Średnica 32cm

Grubość: 2 cm

Wymiary łopatki: 32cm x 32 cm (plus 10cm rączki)

 

stone

 

Wykonany jest z naturalnego szamotu-materiał ceramiczny. Bez żadnych chemicznych dodatków.

Dzięki porowatości kamienia, absorbuje on wilgoć znajdującą się w cieście, a jednocześnie rozgrzany kamień przekaże ciepło do pizzy dzięki czemu będzie chrupiąca.

 

Na tym kamieniu możesz również upiec domowy chleb lub bułki.

Łatwość czyszczenia. Bez detergentów. Wystarczy usunąć resztki ciasta drewnianą łopatką.

Elementy ciasta szybko same się wypalą. Z czasem kamień robi się ciemniejszy ale dzięki temu jest też bardziej wydajny.

 

Kamień też można zagrzać na grillu i bezpośrednio na nim grillować mięso.


Czas nagrzewania 25 minut w temperaturze 250 stopni.

Czas pieczenia 7 minut.