Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIZZA DLA RESTAURATORÓW II PRZEPISY + Pizza Menu

21-01-2012, 12:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 24 zł      Aktualna cena: 24 zł     
Użytkownik pizzaprzepisy
numer aukcji: 2038967228
Miejscowość Tychy
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 3    Wyświetleń: 47   
Koniec: 19-01-2012 12:53:31

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Uszkodzony: Nie
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

PIZZA NEAPOLITAŃSKA + BLACHA TEFLONOWA - InMet

Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy

Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.

Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów

Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.

Wykorzystują je najlepsze pizzerie.

Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.

+ program

PIZZA MENU PC CD-ROM

którym zrobisz Menu w pizzeri lub ułożysz składniki wg swoich ulubionych w domu z popularną nazwą. Program zawiera bazę 100 pizz.

 

 

 

Pizza Dla Restauratorów II

PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES

autor: Tomasz Kamiński

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4

wymiary:24 cm X 17 cm

35 stron

ZDOBĄDŹ WIEDZĘ POTRZEBNĄ DO UPIECZENIA NAJLEPSZEJ PIZZY W KILKA CHWIL

 PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES 

  

PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE.

O PIZZY WŁOSKIEJ
O SERACH

 

 

 
TECHNIKI PIECZENIA

 

 

TĄ SAMĄ PIZZĘ MOŻNA UPIEC W RÓŻNY SPOSÓB, BĘDZIE MIAŁA ZUPEŁNIE INNY WYGLĄD, CHARAKTER I SMAK.

PONIŻEJ TA SAMA PIZZA TROPICANA UPIECZONA RÓŻNYMI TECHNIKAMI.

 



Poradnik zawiera także:

CIASTA I SOSY - RÓWNIEŻ MIESZALNIKI

ZDJĘCIA WSZYSTKICH ZAWARTYCH PIZZ

GOTOWE PIZZA MENU WYSTEPUJĄCE WE WŁOSZECH

 

PORADNIK ZAWIERA:    

SOSY:

 

 

 

Sos Sicilian   
Sos popularny     
Sos oryginalny – wersja oryginalna  
Sos oryginalny – wersja ekonomiczna

Sos czerwony bazyliowy
Sos czerwony chilli
Sos biały czosnkowy
Sos biały czosnkowo-serowy

CIASTA: 


Ciasto drożdżowe - styl sycylijski
Ciasto drożdżowe - styl neapolitański
Ciasto drożdżowe – mieszalniki

PIZZE:

 Pizza Sicilia   
Pizza Tropicana  
Pizza Calmante - zawijana
Pizza Caprinata   
Pizza Tuna
Pizza Rukola 
Pizza Pruna Seca

Nowość w Polsce: Pizza karaibska


Porady kucharskie

KONKRETNE SPOSOBY PIECZENIA W PIECACH DO PIZZY (3-5 MINUT I PIZZA WYCHODZI Z PIECA) oraz GOTOWE MENU PIZZA


Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęćWszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media