Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PC-5010 Wypiekacz do chlebaCONCEPT Biłgoraj Argosa

21-01-2012, 22:09
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 349 zł     
Użytkownik argosa_bilgoraj
numer aukcji: 2029038399
Miejscowość Biłgoraj
Wyświetleń: 77   
Koniec: 29-01-2012 22:47:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dokument bez tytułu

ARGOSA
Paulina
Pokryszka-Karczewska

TELEFON: 535-[zasłonięte]-545
EMAIL: [zasłonięte]@wp.pl
GG: 23[zasłonięte]625
Pełen regulamin naszego sklepu jest dostępny na stronie o mnie.

GWARANCJA
Jest udzielana przez zewnętrzne firmy. Warunki gwarancji są szczegółowo określone w karcie gwarancyjnej produktu.

Ponadto gwarancja na sprzedany towar konsumpcyjny nie wyłącza, nie ogranicza ani nie zawiesza uprawnień kupującego wynikających z niezgodności towaru z umową.

TOWAR REKLAMOWANY ZOSTANIE W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI NAPRAWIONY, JEŻELI NAPRAWA BĘDZIE NIEMOŻLIWA WÓWCZAS ZOSTANIE WYMIENIONY NA INNY (POD WARUNKIEM, ŻE JEST NA STANIE) LUB ZOSTANĄ ZWRÓCONE PIENIĄDZE.
Inteligo: 50 1020 5558 [zasłonięte] 1[zasłonięte]111[zasłonięte] 0080

 
Na zapłatę czekamy maksymalnie 14 dni.

Paczki są wysyłane za pośrednictwem firm kurierskich i Poczty Polskiej.

Paczkę wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie.

Jeżeli zależy ci na szybkiej dostawie użyj opcji "płace z allegro".

Nie wysyłamy towaru za granicę.


PC-5010 Wypiekacz do chleba

PC-5010 Wypiekacz do chleba

Prezentuje wypiekacz z dużą możliwością wyboru funkcji pracy. Wypiekacz jest idealny do pieczenia chleba w każdym gospodarstwie domowym, gdzie ceni się smak i zapach pieczywa. Wielką wygodą tego wypiekacza jest możliwość zarobienia ciasta, wymieszania i upieczenia chleba w jednym pojemniku. Wypiekacz posiada luksusiwy wygląd – idealne wzornictwo dla Waszej kuchni.

Powody dlaczego warto kupić wypiekacz do chleba PC-5010:

  1. Domowy wypiekacz do chleba PC-5010 Concept ma bardzo dużą ilość zalet dzięki czemu musi znaleźć swoje miejsce w naszej kuchni.
  2. Cały proces pieczenia chleba jest w pełni automatyczny, wystarczy włożyć produklty i włączyć odpowiedni program. Mieszanie, rośnięcie i pieczenie odbywa się w jednym pojemniku.
  3. Do pieczenia różnych rodzajów chleba (pszeniczny, żytni, wieloziarnisty, razowy, francuski, słonecznikowy) można używać wypiekacz Concept jak również do przygotowania ciasta i wymieszania (knedli, rogalików lum pampuchów) oraz do wyrobu dżemówi kompotów.
  4. Domowy wypiekacz PC-5010 posiada bardzo dużo różnych programóa, dzięki czemu jest możliwość wybrania najbardziej odpowiedniego programu.
  5. Piekarnik posiada różny stopień wypiekania (jasny, średni, ciemny) dzięki czemu skórka jest mniej lub bardziej chrupiąca.
  6. Barzdo wąznym elementem są 2 formy do pieczenia: okrągła i kanciasta z nieprzywierającą powłoką i możliwością mycia w zmywarce.
  7. Opóźniony start (aż do 10 godzin)pozwala nam piec chleb całkowicie automatyczny i o różnych porach dnia. Istnieje również ustawienia funkcji cicha praca np do pieczenia chleba w nocy.
  8. Po zakończeniu określonego programu można włączyć funkcję KEEP WARM, która pozwoli na utzrymanie równomiernej temperatury przez 60 minut.

Parametry techniczne:

  • W pełni automatyczne pieczenie
  • 12 cyfrowych programów
  • 2 nieprzywieralne i wyjmowane formy: okrągła i kanciasta
  • Wielkość forem: na 750 - 900 g ciasta
  • 3-stopnie ustawienia koloru wypieku: jasna, średnia i ciemna
  • Opóźniony start: aż 10 godzin
  • Akustyczna sygnalizacja zakończenia pracy
  • Funkcja KEEP WARM (utrzymanie temperatury przez 60 min)
  • Panel elektroniczny obsługiwany dotykowoz wyświetlaczem z utwardzanego szkłą
  • Duże okienko z wewnętrzym oświetleniem
  • Funkcja cichej pracy- do wypieku w nocy
  • Pojemnik z miarką
  • Formy można myć w zmywarce
  • Kolor: czarny + nierdzewny
  • Wymiery: 610 x 300 x 370 mm
  • Moc: 615 W
  • Napięcie: 230 V

Przepis na chleb pszeniczno- żytni:

  • 200 g mąki pszenicznej
  • 100 g miałkej mąki
  • 200 g mąki żytniej
  • 300 ml wody
  • 5/7 suchych drożdży (5 g)
  • przyprawy (kminek, kolendra), sól, ziarna