Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Panierka Panier Mokry nr.1

22-06-2012, 5:16
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 9.71 zł     
Użytkownik STOLLimpex
numer aukcji: 2422772661
Miejscowość Mikołów
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 12   
Koniec: 22-06-2012 08:06:18
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

szablon allegro

Panier mokry nr.1


Panier mokry nr.1 stanowi doskonały nośnik smaku i aromatu, zwiększa masę oraz objętość mięsa, wyrównuje powierzchnię i wspomaga wiązanie panieru zewnętrznego z powierzchnią mięsa, zatrzymując jednocześnie sok mięsny i składniki odpowiedzialne za aromat. Zapewnia tym samym soczystość i kruchość mięsa, a specjalnie dobrane składniki panieru zabezpieczają go przed chłonięciem zbyt dużych ilości tłuszczu w trakcie smażenia.

Stosowanie panieru mokrego nr.1: do panieru dodać wodę w stosunku 1:2 (1cz. panieru : 2cz. wody) i dokładnie wymieszać. Następnie obtoczyć wcześniej obgotowane, ostudzone i przyprawione mięso w panierze mokrym.

Waga opakowania netto: 1kg

Skład: mąka pszenna, sól, zagęstnik -skrobia kukurydzana, przyprawy naturalne, mleko w  proszku.

Przyprawa pakowana jest w torebkę wykonaną z barierowej folii gwarantującej zachowanie jej walorów smakowych oraz wyglądu przez cały okres przechowywania.


Polecamy również! (do nabycia na aukcjach):
Panier Pandora - profesjonalny panier, pozwalający na uzyskanie chrupiącej i złocistej powierzchni (znanej między innymi z KFC!). Dzięki niskiej nasiąkliwości dla tłuszczu i wody doskonale nadaje się do smażenia na głębokim tłuszczu.
Mieszanka przypraw Wings Chicken Buffalo - stanowi doskonały dodatek do panierowanych i smażonych skrzydełek oraz podudzi kurczaka.

Przygotowanie chrupiących podudzi lub skrzydełek za pomocą produktów STOLL:  
1. Mięso obgotować wstępnie i ostudzić
2. Przyprawić przyprawą  Wings Chicken Buffalo
3. Przygotować panier mokry nr.1 (przepis na aukcji panieru)
4. Przyprawione mięso obtoczyć w panierze mokrym nr.1
5. Następnie w panierze Pandora
6. Smażyć na głębokim oleju w temperaturze ok. 170°C


Panierka Panier Mokry nr.1

Zapraszamy na pozostałe aukcje STOLL !