Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE REA ORŁOWSKA NOW

20-01-2012, 0:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 33.50 zł     
Użytkownik aptusnet
numer aukcji: 1997420528
Miejscowość lębork
Wyświetleń: 6   
Koniec: 13-01-2012 10:13:38
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE
CZĘŚĆ 2
PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA
JOANNA ORŁOWSKA MAŁGORZATA TKACZYK
WYDAWNICTWO REA
WYDANIE 2009



Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.



ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE REA ORŁOWSKA NOW