Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OGÓLNA TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI PIJANOWSKI DŁUŻEWSKI

19-01-2012, 15:22
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik kamea1212
numer aukcji: 2037770409
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 12   
Koniec: 14-01-2012 16:27:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2004
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Ogólna technologia żywności

Praca zbiorowa


WYDANIE ÓSME UAKTUALNIONE Książka zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności - surowców przemysłu spożywczego - produktów spożywczych i ich jakości - operacje mechaniczne i termiczne - operacje typu dyfuzyjnego - procesy i operacje fizykochemiczne - procesy chemiczne - procesy biotechnologiczne - chłodzenie i zamrażanie - ogrzewanie - odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych - zakwaszanie - funkcjonalne dodatki do produktów - mycie i dezynfekcja urządzeń - pakowanie, przechowywanie, transport żywności - gospodarowanie energią i wodą - ochrona środowiska
Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,


ISBN 83-[zasłonięte]-2889-0


praca zbiorowa,
Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.


KSIAZKA MA LEKKO WYTARTE OKŁADKI I ZAGIĘTE ROGI (ŚLADY LEŻAKOWANIA NA MAGAZYNIE )