Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ogólna technologia żywności

18-01-2014, 16:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 40 zł     
Użytkownik kaniak_2006
numer aukcji: 3874267020
Miejscowość Sulkowice
Wyświetleń: 6   
Koniec: 17-01-2014 22:02:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2004
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Podręcznik akademicki, przemysł spożywczy. Autorzy: E.Pijanowski, M. Dłużewski, A.Dłużewska, A. Jarczyk. Wydawnictwo Naukowo- Techniczne, Wydanie ósme uaktualnione. Podręcznik był prawie nieużywany.