Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ogólna technologia żywności

23-06-2015, 8:31
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 5447430252
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 1   
Koniec: 23-06-2015 08:26:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nasze aukcje | Napisz do nas | O nas | Koszt wysyłki | Kontakt

Kontakt

E-mail: [zasłonięte]@agroswiat.pl

Telefony:

22[zasłonięte]226-67

512-[zasłonięte]-991

[zasłonięte]500-4567

Fax.: 22[zasłonięte]434-60
Formy płatności

Tradycyjny przelew na konto

Płacę z Allegro

Płatność przy odbiorze

Książki wysyłamy:

Pocztą Polską

Kurierem Opek

Nasze konta:

721[zasłonięte]200400[zasłonięte]20239[zasłonięte]364


501[zasłonięte]555811[zasłonięte]51500[zasłonięte]071

Koszt wysyłki

Bez względu na ilość zamówionych tytułów koszt wysyłki doliczany jest jednokrotnie i zależy od wagi książek.


 

Tytuł Ogólna technologia żywności
Autor pod redakcją Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński
Wydawca SGGW
Rok wydania 2013
Liczba stron 180
Wymiary 170 x 240 mm
Okładka miękka
ISBN [zasłonięte]978-8383-480-2

 

SPIS TREŚCI

Wprowadzenie 7

1. Czyszczenie i sortowanie surowców

Alicja Ceglińska, Grażyna Cacak-Pietrzak 9

2. Rozdrabnianie

Grażyna Cacak-Pietrzak, Alicja Ceglińska 21

3. Zamrażanie

Andrzej Jarczyk, Stanisław Kalisz 31

4. Obróbka termiczna surowców

Marta Mitek, Joanna Niewczas 45

5. Pasteryzacja

Marta Mitek, Małgorzata Ziarno, Katarzyna Kycia, Krystian Marszałek 57

6. Sterylizacja termiczna

Lech Adamczak, Aneta Cegiełka 71

7. Filtracja

Andrzej Jarczyk, Andrzej Gasik 82

8. Ekstrakcja

Małgorzata Wroniak, Krzysztof Krygier 90

9. Tłoczenie

Małgorzata Wroniak 101

10. Suszenie rozpyłowe

Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński 112

11. Procesy membranowe

Elżbieta Dłużewska, Krzysztof Leszczyński 122

12. Procesy fermentacyjne

Iwona Ścibisz 135

13. Hydroliza enzymatyczna

Aneta Cegiełka, Tomasz Florowski 148

14. Wirowanie i homogenizacja

Antoni Pluta, Anna Berthold-Pluta 157

15. Koagulacja i żelowanie

Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Anna Florowska 169

tem_towaro
Dziękujemy za odwiedzenie naszych aukcji!