Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NG Podtrzymywacz ogona u bydła podczas doju 120cm

12-06-2012, 6:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 11.60 zł     
Użytkownik molbud
numer aukcji: 2291942696
Miejscowość aleksandrów łódzki
Wyświetleń: 137   
Koniec: 20-05-2012 16:26:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowoczesny gospodarz!


Dane Firmy:


Stare Krasnodęby 20

95-070 Aleksandrów Łódzki

NIP: PL 732[zasłonięte]198-69

REGON 100[zasłonięte]835

Tel. 0-510-[zasłonięte]-449

Tel. 0-600-[zasłonięte]-153


Pracujemy:
Poniedziałek - Piątek:
8.00 - 16.00

Sobota:
9.00 - 14.00


Numer konta:
BRE BANK SA
39 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0170002 [zasłonięte] 112447

Wystawiamy Faktury VAT


Przesyłki dostarcza:



Podtrzymywacz ogona u bydła



Do wiązania ogonów podczas doju

Średnica: 4,5 mm

Długość: 120 cm




1581-[zasłonięte]802



Prosimy o przeczytanie przed zakupem

Przedmioty zakupione na kilku aukcjach wysyłamy w jednej paczce max. 31kg
Prosimy zwracać uwagę na czas wysyłki podany na każdej aukcji oraz koszty przesyłki, aby uniknąć ewentualnych niedomówień, zamówienia realizujemy zawsze w podanym na aukcji czasie, oraz nie doliczamy żadnych dodatkowych kosztów oprócz zawartych i dostępnych w aukcji - więc prosimy o przemyślane zakupy oraz nie zaznaczanie przy komentarzu, że są wysokie koszty dostawy, lub czas wysyłki był zbyt długi! Przypominamy, że jest to czas wysyłki a nie dostawy.
W razie pytań prosimy o kontakt 600-[zasłonięte]-153; 510-[zasłonięte]-449 lub biuro-[zasłonięte]@o2.pl


Przed zakupem koniecznie przeczytaj O Mnie!


Sprawdź co jeszcze możesz u nas kupić!

Mają państwo pytania lub wątpliwości!

Zapraszamy do kontaktu z nami poprzez formularz Zadaj pytanie sprzedającemu, komunikator GG lub telefon! Wszelkie niezbędne informacje są dostępne w ramce po lewej stronie ekranu. Zapraszamy serdecznie!


 

Opracowanie i edycja: Łukasz S.