Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NAKŁÓWACZ ROZBIJAK SIEKACZ MIĘSA TŁUCZEK 24 OSTRZA

13-07-2015, 1:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10.02 zł     
Użytkownik nanometrix
numer aukcji: 5447121246
Miejscowość CAŁA POLSKA
Wyświetleń: 2   
Koniec: 13-07-2015 01:32:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


NAKŁÓWACZ ROZBIJAK SIEKACZ MIĘSA TŁUCZEK 24 OSTRZA


Tłuczek-nakłuwacz do mięsa - niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla.

Cechy produktu:

  • Produkt fabrycznie nowy, wysokiej jakości.
  • Nowoczesny siekacz (tłuczek -nakłuwacz) mięsa z 24 ostrzami.
  • Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40%.
  • Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków. Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien.
  • 24 ostrzy-kolców wykonanych ze stali nierdzewnej - ostrzone laserem
  • Przyrząd ma dużą ilość ostrzy, które wysuwają się przy uderzaniu w płat mięsa, nacinając je na całej długości przecinając ewentualne twarde tkanki i włókna .
  • Łatwy w czyszczeniu, można myć w zmywarce
  • Wymiary siekacza: wysokość 19cm, średnica 5cm
  • Kolor: czarny
  • Opakowanie: kolorowe, estetyczne pudełko.

Jego niezwykle ostrza przebijają włókna mięsa powodując, że:

  • skraca czas smażenia nawet o 40%
  • mięso usmaży się równomiernie nie skręcając się i kurcząc
  • jeżeli chcesz marynować mięso będzie ono cztery razy szybciej GOTOWE
  • sok zawarty w mięsie nie wypływa przez to potrawa pozostaje soczysta miękka i pięknie wysmażona - jak w restauracji

Instrukcja obsługi:

  • Przedpierwszymużyciemnależynarzędzieumyć
  • Położyć płat mięsa [grube, cieńsze, małe lub duże – wg uznania] na desce do krojenia
  • Przyłożyć siekacz do mięsa i nacisnąć omijając kości. Powtórzyć ok. 4-5 razy na całej powierzchni.
  • Przy bardzo grubych kawałkach mięsa, odwrócić je na drugą stronę i czynność powtórzyć
  • Należy czyścić siekacz po każdym użyciu
  • Co pewien czas proszę naoliwić siekacz dla jego lżejszej pracy [olejem sałatkowym, oliwą]

UWAGA:

  • Ostrza w siekaczu są bardzo ostre. Po użyciu zawsze przechowywać poza zasięgiem dzieci.
  • Używać tylko do zmiękczania mięsa bez kości


Aukcja stworzona 2<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>015-06 01:32:27 przez sklep oparty na systemie IAI-Shop.