Jesteśmy tu dla Ciebie! Jeżeli masz jakikolwiek problem lub informacje w opisie produktu są niewystarczające zadzwoń: tel. 85 65 25 385 lub wyślij maila e-mail: [zasłonięte]@agnex.pl Pracujemy w dni robocze od 7.00 do 16.00 | DANE FIRMY |
Agnex Krzysztof Wierzbicki ul. Hotelowa 38 15-659 Białystok NIP: 544[zasłonięte]117-75 Nr rach. bankowego: 95 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]2111110 [zasłonięte] 560749 Bank Pekao S.A O FIRMIE AGNEX POZOSTAŁE AUKCJE NASZE KOMENTARZE - najwyższa jakość produktów, - duże opakowania w niskich cenach, - solidne opakowania, - niski koszt wysyłki już od 7,99 zł WYSYŁKA | Przesyłki nadajemy maksymalnie w ciągu 48 godz. w dni robocze po zaksięgowaniu środków na koncie.
Niskie koszty wysyłki już od 7.90 zł. Więcej w zakładce "dostawa i płatność". Wysyłamy wiele produktów w jednej paczce. Maksymalna waga jednej przesyłki 29 kg |
Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były jak najlepsze. Filozofia zarządzania naszej firmy skierowana jest na klienta. Wyróżnia nas profesjonalizm - dokładamy wszelkich starań, aby sprostać Państwa wymaganiom i osiągnąć cel jakim jest Państwa satysfakcja z dokonanej transakcji. Jeżeli zdarzy się, że wystąpią niezgodności prosimy o kontakt. Więcej informacji na temat reklamacji znajdziesz na stronie o nas. | | | Funkcja technologiczna: stabilizator, regulator kwasowości, spulchniacz ciasta, pożywka dla drożdży. Mleczan wapnia jest otrzymywany w wyniku reakcji kwasu mlekowego z węglanem lub wodorowęglanem wapnia. Reguluje i stabilizuje pH. Wzmacnia aktywność innych substancji. Dzięki dobrej rozpuszczalności w wodzie wykorzystywany jest do wzbogacania produktów w wapń. Zastosowanie mleczanu wapnia: ułatwia żelowanie produktów niesłodzonych, do utwardzania ogórków kwaszonych, warzyw i owoców. Wzbogaca w wapń napoje i konserwy dla dzieci. Polepsza jakość mleka w proszku. W kuchni molekularnej mleczan wapnia (E 327) zwany Calcium lub Calazoon Służy jako materiał pomocniczy dla środków żelujących alginianu sodu oraz karagenu. Może również służyć do produkcji kapsułek. Im większa będzie dawka mleczanu wapnia tym szybciej będą żelować kapsułki. Im dłużej będą przebywać w roztworze tym silniejsza będzie warstwa żelowa aż do całkowitego ścięcia. |
Nasze produkty pakowane są w przeźroczyste torebki strunowe typu doypack. Co wyróżnia nasze opakowania? - bardzo dobra wytrzymałość mechaniczna, - solidne strunowe zamknięcie wielokrotnego użytku, - wysoka barierowość, chroniąca produkty przed wpływem czynników zewnętrznych - czytelna etykieta zawierająca termin przydatności do spożycia, wagę, numer partii i kraj pochodzenia danego produktu.
SPRAWDŹ OPINIE JAK OBSŁUGUJEMY NASZYCH KLIENTÓW |
|