Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mikrobiologiczne badanie produktów żywnościowych

28-01-2012, 1:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 1 zł     
Użytkownik kinia_kem
numer aukcji: 2061230606
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 5   
Koniec: 26-01-2012 15:35:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1957
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Witam serdecznie

Tytuł: Mikrobiologiczne badanie produktów żywnościowych

Autorki: M. Burbianka, A. Pliszka

Wydawnictwo: Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, Warszawa 1957

Wydanie 1, 272 strony

Stan: dobry, jak na zdjęciu

Informacje dodatkowe: nieznaczne zużycie, przykurzenia, przyżółkłe strony, niewielkie zagniecenia, podniszczona okładka

Opracowanie niniejsze jest w polskim piśmiennictwie pierwszą próbą zebrania w jedną całość mikrobiologicznych metod badania produktów żywnościowych z sanitarnego punktu widzenia. Książka przeznaczona jest przede wszystkim dla lekarzy, lekarzy weterynaryjnych, mikrobiologów i farmaceutów zatrudnionych w służbie zdrowia, mających do czynienia z kontrolą żywności, oraz dla studentów

Polecam i zapraszam na inne moje aukcje