Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mikrobiologia żywności WSIP ZSZ

27-06-2012, 15:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 21.50 zł     
Użytkownik ECU_ZAMOSC
numer aukcji: 2358920490
Miejscowość Zamość
Wyświetleń: 15   
Koniec: 18-06-2012 14:35:09
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


ECU_ZAMOSC

Najlepsza na Allegro aukcja takiego przedmiotu


Opis przedmiotu

Mikrobiologia żywności


Teresa Drewniak, Emil Drewniak


Symbol:[zasłonięte]10461
Typ: Publikacja pomocnicza
Numer wydania: XIII
Liczba stron: 180
Nośnik: książka
ISBN: [zasłonięte]978-83-07135-5



Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.

Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.






































Promocje

W przypadku chęci zakupu większej ilości książek prosimy
o kontakt przed licytacją ,w celu ustalenia kosztów wysyłki
i dodatkowych rabatów.












Płatność

Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(PowszechnaKasa Oszczędności Bank Polski S.A.)

Wysyłka

Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie

Kontakt

email: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl

MASZ PYTANIA DZWOŃ

84 [zasłonięte] 57

Godziny otwarcia:

pon. - pt. 9.00 - 17.00

sob. 9.00 - 14.00

Sprzedawca:

Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o

Adres: ul. Zamenhofa 9

22 - 400 Zamość