Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mikrobiologia Żywności - Małgorzata Jałosińs

20-01-2012, 0:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 24.20 zł     
Użytkownik waszeksiazki
numer aukcji: 2011019381
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 8   
Koniec: 20-01-2012 09:07:54
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

szablon 33
 

Nie mogłeś lepiej trafić,

gdyż zarówno książki,
jak i e-handel to moja pasja!


 


 - przelew bankowy

 - przy odbiorze przesyłki

 - płatnołść PayU

 


Gwarancja terminowej
i zabezpieczonej wysyłki to oczywisty standard, ale i tak warto o tym przypomnieć:)

 


Prosty i zrozumiały.

Tak powinno byść u wszystkich sprzedawców! 

Tylko błagam Was,

czytajcie go... :)

 


Ta aukcja dotyczy:

 

Mikrobiologia Żywności Małgorzata Jałosińska

Mikrobiologia Żywności

Spis treści: I. WIADOMOŚCI WSTĘPNE   Zadania i zakres przedmiotu Środowiska bytowania drobnoustrojów Rola drobnoustrojów w przyrodzie i gospodarce człowieka   II.WYPOSAŻENIE I ZASADY W PRACOWNI MIKROBIOLOGICZNEJ   Zasady BHP w pracowni mikrobiologicznej Organizacja pracowni mikrobiologicznej Wyposażenie pracowni mikrobiologicznej Preparaty mikroskopowe Podłoża do hodowli drobnoustrojów   III. MORFOLOGIA DROBNOUSTROJÓW   Systematyka drobnoustrojów Morfologia bakterii Morfologia drożdży Pleśnie Wirusy   IV. FIZJOLOGIA DROBNOUSTROJÓW   Odżywianie się drobnoustrojów Oddychanie drobnoustrojów Rozmnażanie się drobnoustrojów Enzymy w procesach fizjologicznych drobnoustrojów   V. WPŁYW ŚRODOWISKA NA WZROST I ROZWÓJ DROBNOUSTROJÓW   Środowisko bytowania drobnoustrojów Wpływ czynników fizycznych i chemicznych na rozwój drobnoustrojów   VI. WYKORZYSTANIE DROBNOUSTROJÓW W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI   Procesy fermentacyjne Rola bakterii mlekowych w przetwórstwie spożywczym Znaczenie bakterii octowych Rola bakterii propionowych Charakterystyka i rola drożdży Znaczenie pleśni Bakterie fermentacji masłowej Mikrobiologiczny rozkład podstawowych składników żywności   VII. MIKROBIOLOGICZNE ASPEKTY HIGIENY W PRODUKCJI ŻYWNOŚCI   Zakażenia i choroby zakaźne Zatrucia pokarmowe Higiena pomieszczeń zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Higiena personelu

AutorMałgorzata Jałosińska
Oprawamiękka
WydawcaFormat AB
ISBN83[zasłonięte]89184-3
Ilosć stron218
Wymiary15,0x21,0

Cena tylko: 24.20 zł



Numer konta:

88 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0769720 [zasłonięte] 000200



PEWNIE JAK W BANKU I NA POCZCIE :)






 Cennik wysyłki:

Mikrobiologia Żywności - Małgorzata Jałosińs
list ekonomiczny- 5zł- każda następna 1zł  

list priorytetowy- 6 zł - każda następna 1 zł

list polecony- 8 zł- każda następna 1 zł

list polecony priorytetowy - 9 zł - każda następna 1 zł

przesyłka pobraniowa priorytetowa- 16 zł - każda następna 1 zł

paczka priorytetowa- 16 zł - każda następna 1 zł 
 
przesyłka kurierska 25 zł


Często zdarza się tak, że kupujecie drogie książki i wybieracie list ekonomiczny. Dla wspólnego dobra będę starać się kontaktować z Wami i namawiać Was do zmiany decyzji.
Drugi problem to waga książek - czasem nawet jeden album waży ponad 2kg i trzeba nadać go jako paczkę. A ta kosztuje o wiele więcej niż list, nawet priorytetowy. Proszę, nie denerwujcie się, jeżeli napiszę do Was z prośbą o dopłatę:)

 
Regulamin


1. Nie bierzemy odpowiedzialności za listy zwykłe - prosimy wybierać opcję "list polecony", "paczka" lub "pobranie", gdyż tylko one pozwalają śledzić losy przesyłki i reklamować w przypadku zaginięcia.

2. Wszystkie sprzedawane książki są nowe, prosto z magazynu.

3. Płatności dokonywać można poprzez przelew bankowy lub poprzez system Allegro.

4. Płatność poprzez Allegro nie powoduje przyśpieszonej realizacji zamówienia - jej rozpoczęcie to chwila wpłynięcia pieniążków na podane konto.

5. Wysyłki za pobraniem są dostępne tylko dla użytkowników posiadających minimum 5 komentarzy pozytywnych.

5. 90% zamówień realizujemy najpóĽniej na drugi dzień roboczy od ich złożenia. Pozostałe 10% to niespodziewane uszkodzenia książek w magazynie, ich brak spowodowany pomyłką lub inne wypadki losowe. 

6. W razie pytań i wątpliwości jesteśmy do dyspozycji zarówno drogą mailową jak i za pomocą komunikatora gadu-gadu