Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mieszanka chlebowa - CHLEB SOJOWY - 0.5 kg

23-05-2014, 22:52
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 6 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 6 zł     
Użytkownik e-marcin_com
numer aukcji: 4181290448
Miejscowość radzyń podlaski
Zostało sztuk: 499    Licytowało: 1    Wyświetleń: 6   
Koniec: 23-05-2014 23:02:24
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
tel/fax: (83)[zasłonięte]352 11
kom: +48 [zasłonięte] 157 337
[zasłonięte]@bogutynmlyn.pl
GG: 936545
BogutynMłyn
ul. Gwardii 24
21-300 Radzyń Podlaski
Zobacz mapę
 
Oferujemy Państwu płatność za pośrednictwem systemu PayU jak również przelew bankowy na nasze konto w mBanku.



Nr rachunku do wpłat:
30 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 449581

Odpowiednią formę płatności wybiorą Państwo w formularzu zaraz po zakupie na aukcji.
 
 

Kurier UPS

przedpłata - 20 pln do 29 kg

za pobraniem - 25 pln do 29 kg

 

POCZTEX Poczta Polska

przedpłata - 18 pln do 35 kg

za pobraniem - 22 pln do 35 kg

 
 

-Mieszanka chlebowa - CHLEB SOJOWY - 0.5 kg 

Chleb Sojowy to lekki chleb o małej zawartości cholesterolu, zawiara białko sojowe, które zapobiega chorobom serca.

Mieszanka na chleb sojowy

Składniki: mąka pszenna typ 650, mąka sojowa, mąka pszenna pełnoziarnista, grys sojowy (32%), sól różowa himalajska , emulgator, białko pszenne, wit. C

Warunki przechowywania: chłodne (6-20 st. C), suche (wilgotność 40-60%) i przewiewne miejsce w opakowaniu zamkniętym

Sposób przygotowania w automacie:

Wlewamy do foremki automatu 270ml wody (o temp. ok. 30 st. C). Dodajemy 6g drożdży instant lub 15g drożdży świeżych a następnie wsypujemy 0,5kg mieszanki. Uruchamiamy automat na programie wyrabianie ciasta (1h25min lub 1h30min, w zależności od rodzaju automatu). Dodajemy 15g oleju. Po zakończeniu mieszania wyjmujemy z automatu mieszadła, wyrównujemy ciasto w foremce i pozostawiamy do wyrośnięcia (przy drożdżach świeżych ok. 40min, lub instant – 1h30min). Po wyrośnięciu wyłączamy program wyrabiania ciasta i włączamy program pieczenia na ok. 50min. Wyjmujemy foremkę z chlebem z automatu i pozostawiamy do wystygnięcia.

UWAGA! Mieszankę można wyrobić ręcznie, w misce, dodając w/w składniki. Ciasto po wstępnym wyrośnięciu przekładamy do natłuszczonej foremki i pozostawiamy do ostatecznego wyrośnięcia w temp. ok. 30 st. C - aż podwoi swoją objętość. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku w temp. ok. 220 st. C przez ok. 50min.


Mieszanka chlebowa - CHLEB SOJOWY - 0.5 kg