Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Mieszanka chlebowa - CHLEB PAPRYKOWY - 5 kg

23-05-2014, 23:18
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 38 zł     
Użytkownik e-marcin_com
numer aukcji: 4181267320
Miejscowość radzyń podlaski
Wyświetleń: 7   
Koniec: 23-05-2014 22:52:36
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
tel/fax: (83)[zasłonięte]352 11
kom: +48 [zasłonięte] 157 337
[zasłonięte]@bogutynmlyn.pl
GG: 936545
BogutynMłyn
ul. Gwardii 24
21-300 Radzyń Podlaski
Zobacz mapę
 
Oferujemy Państwu płatność za pośrednictwem systemu PayU jak również przelew bankowy na nasze konto w mBanku.



Nr rachunku do wpłat:
30 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 449581

Odpowiednią formę płatności wybiorą Państwo w formularzu zaraz po zakupie na aukcji.
 
 

Kurier UPS

przedpłata - 20 pln do 29 kg

za pobraniem - 25 pln do 29 kg

 

POCZTEX Poczta Polska

przedpłata - 18 pln do 35 kg

za pobraniem - 22 pln do 35 kg

 
 

-Mieszanka chlebowa - CHLEB PAPRYKOWY - 5 kg 

UWAGA ! W naszych mieszankach sól kuchenną zamieniliśmy na różową sól himalajską bogatą w 84 minerały.

Mieszanka do wypieku chleba w automacie lub piekarniku - chleb paprykowy

Mieszanka jest w 100% kompletna, dodajemy również w osobnej torebce odpowiednio odważone suche drożdźe

z 0.5 kg mieszanki otrzymujemy chleb ok 0.8 kg

Sposób użycia w automacie : wsypujemy do automatu 0.5 kg mieszanki, dodajemy 0.32 l wody (320 ml, temp. ok 30 C) oraz drożdźe suche 1 g i uruchamiamy automat na programie podstawowym (ok 3 h)

Sposób użycia w piekarniku : do miski wsypujemy 500 g mieszanki, wlewamy 0,30-0,32 l letniej wody, dodajemy 15 g drożdży świeżych lub 1-2 g drożdzy instant. Wyrabiamy ciasto mikserem ok. 3 minuty na wolnych obrotach, następnie ok. 8 minut na szybszych obrotach (ciasto można wyrobić ręcznie). Po wymieszaniu pozostawiamy ciasto pod przykryciem, najlepiej w ciepłym miejscu na ok. 20 minut. Po wyjęciu wyrośniętego ciasta przekładamy je do wysmarowanej olejem formy wymiarach ok. 25/11/7cm lub dwóch mniejszych i pozostawiamy do wyrośnięcia na ok. 60 minut. Kiedy ciasto podwoi swoją objętość wkładamy je do piekarnika nagrzanego do temperatury 210 stopni C. Dobrze jest umieścić w piekarniku naczynie z wodą (żaroodporne). Po ok. 5 minutach od rozpoczęcia pieczenia należy wyjąć naczynie.



Skład : mąka pszenna 850, mąka żytnia 720, suszone płatki papryki czerwonej, suchy zakwas, sól oraz osobno zapakowane drożdźe 

Mieszanka chlebowa - CHLEB PAPRYKOWY - 5 kg