Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KUCHNIA WŁOSKA - DUŻY ALBUM, LAROUSSE, NOWY Z KS.

28-02-2012, 21:43
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik sklepczytajtanio
numer aukcji: 2076615064
Miejscowość Toruń
Wyświetleń: 10   
Koniec: 03-02-2012 07:15:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Język: polski
Forma: album, atlas
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

sklepczytajtanio

e-mail - [zasłonięte]@o2.pl
telefon komórkowy - 535 [zasłonięte] 460

paczka ekonomiczna

14,00

paczka priorytetowa

15,50

kurier InPost

11,00

pobranie ekonomiczne

17,00

pobranie priorytet 20,00

PKO S.A.

05 1240 [zasłonięte] 4[zasłonięte]0091110 3[zasłonięte]287 83

  1. Po zakupie wybierz sposób wysyłki
  2. W tytule przelewu wpisz swój nick allegro, conajmniej jeden numer aukcji, oraz nazwę konta - sklepczytajtanio
  3. Przy zakupie kilku książek, koszt wysyłki wzrasta nieznacznie, jest zależny od wagi.Skontaktuj się z nami w celu ustalenia nowego kosztu wysyłki.
  4. Przesyłka kurierska In Post, dostępna jedynie dla osób, które mieszkają w miastach obsługiwanych przez tą firmę, lista miast na www.inpost.pl
  5. Oferujemy tylko książki nowe. Do kazdego zakupu paragon, na życzenie faktura VAT.
  6. Odbiór osobisty - Księgarnia "Na Łaziennej", ul.Łazienna 28, 87-100 Toruń

 

 

 

 

POLECAMY:

 TRADYCYJNA KUCHNIA WŁOSKA

wyd. Larousse

 TYLKO 45,00 zł

 

Przepięknie wydany, duży album renomowanego wydawnictwa Larousse.

Bezcenny zbiór przepisów zarówno dla początkujących amatorów, jak i dla kulinarnych ekspertów, którzy poszukują nowych pomysłów.

Najsmaczniejsze tradycyjne potrawy włoskie

Ponad 400 kolorowych zdjęć

Ponad 450 przepisów

Spis treści:

- przekąski i przystawki

- pizze, potrawy jajeczne, sosy

- pierwsze dania

- potrawy z ryb i owoców morza

- potrawy mięsne

- jarzynki i surówki

- desery

- indeks przepisów od A do Z, wg. regionów, wg.rodzajów potraw

 

 

 

 

 

 

 

 

Stan:  Nowy

Rok wydania: 2008

Autor: Fabiano Guatteri

Liczba stron: 384

Wym.: 27 cm na 20cm

Wydawnictwo: Larousse

Oprawa: twarda

 

 

DOSKONAŁA ŹRÓDŁO WIEDZY O KUCHNI WŁOSKIEJ

 

NA ŻYCZENIE WYSTAWIAMY DOWOLNĄ ILOŚĆ KAŻDEGO TOWARU.

Przy zakupie kilku pozycji, łączny koszt wysyłki odpowiednio niższy!!!

Tel. 535 577 460  e-mail: [zasłonięte]@o2.pl

GCS-AP1-NR, Aukcja zrobiona w programie AllePomocnik.pl

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle