Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kuchnia polska Chojnacka + Polskie pyszności

07-06-2014, 14:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 66 zł     
Użytkownik PIM_pl
numer aukcji: 4223092002
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 1   
Koniec: 07-06-2014 14:26:38

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna:
519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

p[zasłonięte]@tlen.pl

 
 

Można łączyć zamówienie z zakupami dokonanymi na koncie: piotr26047 

Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 
 

Wpłata na konto

Pobranie:  w przypadku przesyłki pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za pobraniem. 

 
 

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

Priorytet - dopłata 1,50 zł

 
 

Kuchnia polska dla początkujących Mój niezbędnik
Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
 Wydawnictwo: Publicat

 ISBN: 978-83-[zasłonięte]-1970-5
 Format: 17.0x25.0cm
 Liczba stron: 320
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 2013 r.

 Niezbędnik dla osób, które rozpoczynają przygodę kulinarną.
Dzięki tej książce każdy nowicjusz bardzo szybko poczuje się pewnie w kuchni. Znikną wszelkie obawy, a gotowanie stanie się przyjemnością.
Przydatne informacje, praktyczne rady, ciekawe pomysły, sekrety kulinarne, podstawowe przepisy, a ponadto:
- informacje o produktach i ich wartości odżywczej
- zasady racjonalnego żywienia
- zdrowe i atrakcyjne menu dla rodziny
- techniki przyrządzania i sposoby podawania potraw
- skomplikowane czynności zaprezentowane etapami, krok po kroku

 

Polskie pyszności
Szybko, łatwo, tanio
 Wydawnictwo: Prószyński Media

 ISBN: [zasłonięte]978-8339-662-8
 Format: 17.0x24.1cm
 Liczba stron: 416
 Oprawa: Gąbka
 Wydanie: 1, 2014 r.

 Chociaż sklepowe półki uginają się od rozmaitych produktów, nasze dania różnią się w zależności od pory roku. Wynika to z dostępności produktów w poszczególnych okresach. Wiosna to czas dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesienią mamy zbiory owoców, zimą zaś wykorzystujemy zapasy – mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Nasza książka prezentuje różne możliwości wykorzystania produktów sezonowych. Przedstawione w niej pomysły pomogą Państwu spożytkować to, co najlepszego oferuje nam natura. Proponujemy również dania z makaronem, bo są szybkie i smaczne. W każdym dziale znajdą Państwo kilka takich propozycji. Każdy przepis zawiera informacje na temat wielkości porcji (dla ilu osób), czasu przygotowania, ilości kalorii.

okładka