Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości

07-02-2014, 21:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25.30 zł     
Użytkownik SzokPark
numer aukcji: 3868109409
Miejscowość Jejkowice
Wyświetleń: 1   
Koniec: 07-02-2014 20:58:07

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

[zasłonięte]@wp.pl

 

tel. 666 [zasłonięte] 783

Przelew Bankowy PKO BP 

971[zasłonięte] 247200[zasłonięte]402 [zasłonięte] 043125

lub

Płacę z Allegro

 

Poczta Polska - list polecony,  paczki

Bezpiecznie – nadajemy tylko polecone przesyłki

  Pełny regulamin na stronie

           o mnie

 

    
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości


Zasadnicza Szkoła Zawodowa

 


Autor: Hanna Górska-Warsewicz
Wydawca: WSiP
Należy do serii: Kucharz Małej Gastronomii

Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 268
Wydanie: 3
Rok wydania: 2010
   

Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.

Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.