Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Książka Smaki Dzień Dobry TVN

28-02-2012, 21:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 10 zł      Aktualna cena: 10 zł     
Użytkownik kupelwajzer
numer aukcji: 2082588147
Miejscowość malbork
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 21   
Koniec: 02-02-2012 18:23:34

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

NOWA!!!

Pełny opis książki "Smaki Dzień Dobry TVN"

Codziennie rano program Dzień Dobry TVN gromadzi przed telewizorami olbrzymią widownię. Gorące tematy, ciekawi goście, znakomite porady i... pyszne potrawy. Tylko w tym programie Ryszard Kalisz przyrządził grillowane truskawki, a Małgorzata Foremniak podała przepis na Jesienną Kurę.

W książce "Smaki Dzień Dobry TVN" Czytelnik znajdzie wiele przepisów, rozmowy z prowadzącymi program i z gotującymi na antenie, a także mnóstwo ?smacznych? ciekawostek. Odkryjemy także kulisy gotowania w studio telewizyjnym. Jeśli nie wiesz, co to prażucha, chcesz nauczyć się robić karnawałowe róże i dowiedzieć się, kto wymyślił słowo "czekadełko" - koniecznie sięgnij po tę książkę! Dla widzów zasłuchanych w smakowite historie, dla tych, co nie nadążają za telewizyjnym kucharzem, który i tak zawsze będzie szybszy... I dla tych, co nie zdążyli spisać składników, proporcji, czasu marynowania i temperatury pieczenia. Dla Was wszystkich mamy właśnie książkę "Smaki Dzień Dobry TVN".

Poczujcie się tak pysznie, jak my codziennie w Dzień Dobry TVN... Remik Maścianica [producent programu]

Dzięki temu programowi odkryłam seler. To zwyczajne warzywo, które dotąd lekceważyłam, za co je serdecznie przepraszam. - Dorota Wellman

Nie przepadam za kulinarnym masochizmem. Z ostrych tematów wolę swoją narzeczoną, niż cokolwiek na talerzu. Lubię, kiedy jedzenie jest dobrze przyprawione, ale jeśli po ugryzieniu kęsa oczy zachodzą mgłą, (? nie jestem pewna tego przecinka) a na czoło występuje zimny pot, to dla mnie znak, że chyba ktoś przedobrzył. - Marcin Prokop

Gościł u nas kiedyś w programie pewien irlandzki kucharz, który prezentował kuchnię mocno eksperymentalną. Nie smak potraw zapadł mi w pamięć, ale sam sposób myślenia o gotowaniu. Poszukiwanie nowych sposobów na to, żeby zaskakująco zestawiać smaki. - Jolanta Pieńkowska