Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KIEŁBASA WĘDZONA WŁASNA WIEJSKA+200G SMALCU GRATIS

25-01-2012, 19:37
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł     
Użytkownik irons122
numer aukcji: 2063962370
Miejscowość Katowice
Wyświetleń: 52   
Koniec: 31-01-2012 20:39:12
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

POLECAM PYSZNĄ KIEŁBASĘ WIEJSKĄ

Z WŁASNEJ TRADYCYJNEJ WĘDZARNI.

OFERUJĘ KIEŁBASĘ WĘDZONĄ TRADYCYJNIE W OLCHOWO BUKOWYM DYMIE

TO JEDYNA TAK WYSOKA JAKOŚĆ NA ALLEGRO

AUKCJA DOTYCZY 1 KG BIALEJ WĘDZONEJ KIEŁBASY DOPRAWIANEJ CZOSNKIEM, MAJERANKIEM, KMINKIEM, PAPRYKĄ, SOL

ORAZ 200 GR. PYSZNEGO SMALCU Z CEBULKĄ, CZOSNKIEM I MAJERANKIEM GRATIS

ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA FILMIKU NA YOU TUBE

http://youtu.be/lhWa2wetgHY

 

PRODUKTY BEZ DODATKÓW CHEMICZNYCH TYPU POLEPSZACZE, SPULCHNIACZE ITP

NA 1 KG WYROBU PRZYPADA 1,25 KG SUROWEGO MIĘSA

NIE KUPUJ W SKLEPACH KTÓRE W 30% SKŁADAJĄ SIĘ Z CHEMICZNYCH SPULCHNIACZY

JEDYNYM ŚRODKIEM KONSERWUJĄCYM JEST SÓL ORAZ PROCES WĘDZENIA

 W ŚRODĘ NADAWANE SĄ WSZYSTKIE PACZKI ZAKUPIONE PRZEZ PAŃSTWA DO NIEDZIELI DO GODZINY 21.00

(ŁĄCZNIE Z ZAKSIĘGOWANĄ WPŁATĄ)

KAŻDY PRODUKT PAKOWANY JEST HERMETYCZNIE W ZGRZEWANY WOREK DO ŻYWNOŚCI PO CZYM WYSYŁANY W KARTONIE OWINIĘTYM FOLIĄ

ZDIĘCIA PRZEDSTAWIAJĄ OGÓŁ MOICH WYROBÓW

ZABRANIA SIĘ ICH KOPIOWANIA

 

 

DZIĘUJĘ WSZYSTKIM ALLEGROWICZOM ZA ZAUFANIE I BARDZO MIŁE KOMENTARZE.

 

Kontakt

TEL: 507-[zasłonięte]-828

Mariusz Ścibor

e-mail: mar-[zasłonięte]@o2.pl

MILLENIUM BANK:

91 1160 [zasłonięte] 220200
0001 [zasłonięte] 714957

Transakcja

Kurier ups do 15 kg 19,99 zł

Kurier pobranie do 15 kg 25,99 zł

kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć
kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć
kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć


WĘDLINY SĄ PARZONE DZIĘKI CZEMU TRAFIA DO PAŃSTWA GOTOWY DO SPOŻYCIA PRODUKT
 
NA SPECJALNE ŻYCZENIA ZA DOPŁATĄ 10 ZŁ SZYNKĘ I BALERON NADZIEWAM CZOSNKIEM LUB PIKANTNĄ PAPRYCZKĄ CHILI CO NADAJE WYROBOM WYJĄTKOWEGO CHARAKTERU
  
TROCHĘ TEORII :
Od niepamiętnych Czasów wędzenie zwierzyny i ryb jest znane jako doskonały sposób utrwalania i uszlachetniania mięsa. Wędzonki przygotowuje się najczęściej z surowców peklowanych. Składniki dymu działają bakteriobójczo, co w połączeniu z odparowaniem wody i solą zawartą w mięsie daje efekt utrwalający, stwarzając niekorzystne warunki dla rozwoju bakterii.
Wędzenie polega na nasyceniu mięsa składnikami dymu drzewnego, usunięciu części wody i spowodowaniu zmian w białkach, dzięki którym mięso będzie nadawało się do spożycia bez dodatkowej obróbki kulinarnej. Mięso uwędzone zmienia swoje zabarwienie, smak i zapach. Na jego powierzchni tworzy się podsuszona skórka, utrudniająca dostęp drobnoustrojów do głębszych warstw mięsa i zapewniająca jego soczystość. Produkty wędzone stają się odporne na procesy jełczenia. Dym wędzarniczy otrzymujemy podczas spalania kawałków drewna i trocin przy ograniczonym dostępie powietrza. W zależności od temperatury dymu i czasu trwania wędzenia rozróżniamy wędzenie gorące i wędzenie zimne. Jest wiele "szkół" wędzenia różniących się zasadniczo przygotowaniem mięsa, długością poszczególnych faz wędzenia, temperaturą itp.
  
POLECAM WSZYSTKIM I ŻYCZĘ SMACZNEGO:
Twój szef kuchni Mariusz Ścibor
  
Kontakt: mar-[zasłonięte]@o2.pl tel: 507-[zasłonięte]-828