Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

**KIEŁBASA OGNISKOWA tradycyjna wędzona z podlasia

25-01-2012, 19:34
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 27.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: 27.90 zł     
Użytkownik Go_Podlasie_pl
numer aukcji: 2064646462
Miejscowość Księżyno
Kupiono sztuk: 8    Licytowało: 4    Wyświetleń: 315   
Koniec: 25-01-2012 19:34:46
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


W razie pytań, wątpliwości zapraszam do kontaktu:

tel. 669-[zasłonięte]-272,

e-mail: [zasłonięte]@swojskiespecjaly.pl


formularz kontaktowy




Zamówienia realizuję w terminie do 8.dni lub do 14.dni- w zależności jak to jest zapisane w treści aukcji..

Jeśli zależy Państwu na pilnej wysyłce, proszę o kontakt (być może uda się wysyłkę przyspieszyć).




Specjały wysyłam tylko za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD.

Wysyłki realizuję od poniedziałku do środy (względnie na życzenie Kupującego w czwartek).

Specjały zamówione na kontach: Go_Podlasie_Pl oraz swojskiespecjaly pakowane są łącznie i wysyłane jedna paczką.




Płatności z góry dokonują Państwo tylko za specjały stało wagowe: zestawy produktów (waga gwarantowana), lub chleb.

W przypadku produktów nie stałowagowych należy wstrzymać się z płatnością do czasu otrzymania naszej wyceny.


PRZYJMUJEMY JUŻ ZAMÓWIENIA NA ŚWIĘTA!

Zapraszam do zapoznania się z ofertą użytkownika swojskiespecjaly, produkty zamówione na obydwu kontach wysyłam w jednej paczce.


KIEŁBASA OGNISKOWA WĘDZONA

Witam,
na tej aukcji proponuje Państwu KIEŁBASKĘ 'OGNISKOWĄ' WĘDZONĄ, PARZONĄ.

Mięso na kiełbasę pekluje się tradycyjnie, doprawia jedynie solą, pieprzem, majerankiem i papryką.

Następnie kiełbasa wędzona jest przez 6 godzin gorącym dymem drzewa olchowego.
Kolejny etap to odparzanie i podsuszanie na wygaszonej wędzarni przez 24h.

W smaku bardziej pikantna, da się w niej wyczuć nutę majeranku i ostrej papryki.
Kiełbasa ogniskowa nadaje się do podsuszenia, spożywania na zimno, jak również do "zgrzania".



Wędliny wędzone metodą tradycyjną są o wiele łatwiejsze w przechowaniu. Nie wymagają specjalnych warunków, jak to jest w przypadku zwykłych wędlin zakupionych w sklepach.
Natomiast na temat ich smaku i zapachu trudno sie tu rozpisywać.
Wystarczy spróbować- zapewniam- uczta dla podniebienia:)

Cena podana w aukcji jest ceną za 1kg. kiełbasy ogniskowej.


UWAGA!! Warunki wysyłki i płatności za specjały znajdziecie Państwo na stronie "o mnie".

Pozdrawiam i zachęcam do zakupu;)




Standardowo specjały pakujemy próżniowo, następnie w mocny karton. Taka forma opakowania jest wystarczająca, gdy temperatura powietrza nie przekracza 15stC.

Istnieje możliwość dodatkowego zabezpieczenia wędzonek przed wysokimi temperaturami. Za dodatkową opłatą 6zł pakujemy je w torbę termoizolacyjną wraz z wielorazowym wkładem chłodzącym. Tego typu opakowanie specjalistyczne zapewnia wędzonkom właściwe przechowywanie podczas transportu.


Gwarantuję moim Klientom pełne zadowolenie z zakupów.

Wszystkie produkty dostępne na moich aukcjach są legalnie dopuszczone do obrotu, mięso na wędzonki selekcjonowane- pozyskiwane z małej lokalnej ubojni, posiada zawsze świadectwo badań weterynaryjnych.

Wielu Klientów przekonało się już o smaku i jakości naszych podlaskich swojskich specjałów (wystarczy spojrzeć na komentarze na naszym drugim koncie: swojskiespecjaly ).

Jeśli jednak cokolwiek wzbudza Państwa ciekawość czy zaniepokojenie- proszę kontakt - postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania.

pozdrawiam:)

Agnieszka


**KIEŁBASA OGNISKOWA tradycyjna wędzona z podlasia