|
KOMENTARZE |
|
STRONA O MNIE |
|
INNE AUKCJE |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kontakt
Preferuje kontakt mailowy, na maile staram się odpowiadać tego samego dnia. W celu ułatwienia kontaktu proszę o utrzymanie ciągłości w korespondencji oraz upewnienie się że w wiadomości znajduję się login allegro oraz numer aukcji.
|
|
Wysyłka
Ze względu na internetowy charakter moich aukcji, nie ma możliwości odbioru osobistego. Nie wysyłam przesyłek za pobraniem oraz nie ma możliwości wysyłki w inny sposób niż podany poniżej (sposób dostawy). Przedmioty zakupione na moich aukcjach wysyłam jedynie przesyłkami poleconymi/paczkami. Działanie to ma na celu zapewnienie bezpieczeństwa przesyłki. Wszystkie przesyłki staram się solidnie zabezpieczyć aby podczas transportu nie doznały uszkodzeń. Przesyłki staram się wysyłać w przeciągu 3 dni od dnia zaksięgowania pieniędzy na moim koncie bankowym. Wybór opcji priorytetowej niestety nie przyśpiesza czasu wysyłki, a jedynie czas dostawy u przewoźnika.
|
|
Płatność
Przy zakupie kilku przedmiotów koszt wysyłki podlicza system allegro. W razie pytań ile może wynosić przesyłka chętnie odpowiem mailem (proszę o podawanie konkretnych przedmiotów którym są Państwo zainteresowani, ponieważ wszystko zależy od wagi). Po zakupię proszę o wypełnienie formularza płatności i wysyłki, znacznie usprawnia to moją pracę i niweluje możliwość pomyłki w adresie dostawy. Wszelkie zmiany adresu dostawy są możliwe jedynie poprzez podanie go w formularzu płatności i wysyłki. W przypadku nie zastosowania się do tego zalecenia przesyłka zostanie wysłana na standardowy adres allegro. Podana cena w licytacji jest ceną ostateczną od której nie przewiduje rabatów, dlatego proszę o nie wysyłanie ofert zbijających moją cenę.
|
|
Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba
|
Tytuł: Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba Autor: Ken Forkish Wydawnictwo: Buchmann, Wrzesień 2014 ISBN: 978-83-[zasłonięte]-1257-8 Liczba stron: 272 Wymiary: 203 x 254 mm
Światowy bestseller!
Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników - mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.
|
|
|