Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KEBAB DLA RESTAURATORÓW Poradnik Przepisy Przepis

28-02-2012, 21:20
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 19.99 zł     
Użytkownik TKV-Media
numer aukcji: 2034594294
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 29   
Koniec: 02-02-2012 10:09:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Gadu-Gadu 

tel 697 07 29 70

przelew bankowy:

nr konta na stronie "o mnie"

proszę w przelewie pisać nick z allegro i nr aukcji, dziękuję.

patrz wyżej

Jeśli chcesz zmienić adres wysyłki dzwoń lub wyslij smsa lub maila zaraz po licytacji. Jeżeli chcesz się z nami szybko skontaktować poprostu dzwoń: 697 07 29 70

Kebab Dla Restauratorów

przepisy wraz z poradami

zanim otworzysz swój własny lokal

TERAZ W JESZCZE LEPSZYM WYDANIU

autor: Tomasz Kamiński

ISBN:[zasłonięte]978-83701-13-3

wymiary:24 cm X 17 cm

30 stron

Najlepsze przepisy dostępne w Europie.

Prosto ze słonecznej Turcji.

Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.

Poradnik powstał w sierpniu 2009 w Turcji przy współpracy smakoszy z wielu regionów tego kraju.

Specjalne podziękowania dla Ali Oruc'a (Alex'a)

 

 

 

KEBAB DLA RESTAURATORÓW

 

w poradniku:

przedstawienie kebaba

podstawowe rodzaje kebabów

zestaw przypraw do kebaba

opis głównych przypraw

przygotowanie mięsa

doner kebab

tavuk kebab

sposoby odcinania mięsa

podawanie kebaba

ciasta: durum, pide, podpłomyki

składanie kebaba

gardener's kebab

adana kebab

kebab shoarma

mieszanka przypraw shoarma

sałatki i nadzienia warzywne

sosy tureckie, indyjskie, greckie

porady - zanim otworzysz własny lokal

 


Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć

KEBAB DLA RESTAURATORÓW
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tej książce zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.

 

Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

ISBN:[zasłonięte]978-83701-13-3
Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

 

KEBAB DLA RESTAURATORÓW Poradnik Przepisy Przepis