Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

KARPATKA bezglutenowe ciasto w proszku BEZGLUTEN

05-02-2014, 18:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.90 zł     
Użytkownik Eko-Mlociny
numer aukcji: 3909948783
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 10   
Koniec: 05-02-2014 18:01:40
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Sklep tradycyjny

„Eko-Młociny.pl”

ul. Kasprowicza 145 lok. A4
(przy stacji metra Młociny

mapka poniżej)
01-949 Warszawa

GPS N: 52° 17' 26"  E: 20° 55' 38"


[zasłonięte]@eko-mlociny.pl
665 [zasłonięte] 39 33
 
eko-mlociny

Zapraszamy:

Poniedziałek 11-19
Wtorek-Piątek 9-19
Sobota 9-13

(Wyłącznie tym czasie odpowiadamy na Państwa zapytania oraz prowadzimy realizację zamówień)


  • Kupując na kilku naszych aukcjach lub większą ilość produktów – prosimy poczekać na mail odnośnie kosztów wysyłki
  • Oczywiście całość zamówienia wysyłamy w 1 przesyłce
  • Zamówienie wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie


Wpłata na konto

1 szt. 9,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/11,00 zł (priorytetowa)

2-3 szt. 11,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/13,00 zł (priorytetowa)

4-5 szt. 13,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/14,50 zł (priorytetowa)




Paczka do 30 kg niezależnie od ilości produktów


  Wpłata na konto – 16,50 zł
  Przesyłka za pobraniem- 22,50 zł



PRZY ZAMÓWIENIU POWYŻEJ 200 zł - WYSYŁKA GRATIS

(dla przesyłek za pobraniem - powyżej 300zł)





Wpłata na konto (w tytule przelewu prosimy wpisać JEDYNIE NICK Z ALLEGRO)

79 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 470444

Do każdej przesyłki dołączamy paragon lub na życzenie fakturę VAT.


zumi


Witamy w sklepie Eko-Młociny! 





Karpatka ciasto w proszku






Sposób przygotowania:

Przygotować:

 - 1 margarynę

- 1 masło

- 500 ml mleka

- 1 łyżeczka soku z cytryny

- 5 jajek

Ciasto:

Zagotować 300 ml wody z 1/2 margaryny, następnie dodać zawartość torebki i dobrze wypażyć. Wystudzić. Do zimnej masy wbijać kolejno po jednym jajku, miksować około 5 minut.

Ciasto podzielić na dwie równe części. Każdą z nich rozprowadzić cienką warstwą na blaszce o wymiarach ok. 25 x 30cm.

Wstawić do nagrzanego do temperatury 220 st. C piekarnika i piec kolejno przez ok. 30 minut do uzyskania złocistego koloru.

Upieczone i wystudzone ciasto przełożyć przygotowanym kremem i posypać cukrem pudrem.

Krem:

Z ilości 500 ml mleka odlać 1 szklankę i rozpuścić w niej zawartość torebki z kremem. Pozostałe mleko zagotować.

Na gotujące się mleko wlać rozprowadzony proszek. Całość chwilę gotować, energicznie rozcierając grudki.

Po wystudzeniu zmiksować masę z kostką miękkiego masła i 1/2 kostki margaryny. Do smaku dodać 1 łyżeczkę soku z cytryny.

Skład: skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia kukurydziana, substancje zagęszczające: guma guar, emulgator: lecytyna rzepakowa i mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, pektyna, błonnik pokarmowy, proszek do pieczenia bezglutenowy, regulator kwasowości E575, cukier.

DATA WAŻNOŚCI

01.09.2014

WAGA PRODUKTU

400 gr.

wartość odżywcza w 100 g produktu:
Węglowodany 84.3 g
Wartość energetyczna (w 100g) 1473 kJ/347 kcal
Tłuszcze 0.48 g
Białko 1.31 g




© AllegroPromo

KARPATKA bezglutenowe ciasto w proszku BEZGLUTEN