Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

JAJA SPOŻYWCZE i PRZETWÓRSTWO DROBIARSKIE drób

02-06-2012, 18:31
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 34.99 zł     
Użytkownik Oxiplegatz
numer aukcji: 2330935170
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 10   
Koniec: 17-05-2012 19:59:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa i płatność

    Płatność z góry
    • Przelew bankowy
    • List polecony ekonomiczny                    5,10 zł

    • List polecony priorytetowy                      6,20 zł




                    Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego wydało II część łtT Materiałów szkole niowych11 , która obejmuje zagadnienia technologii uboju i obróbki drobiu, przetwórstwa drobiarskiego oraz jaj spo­żywczych.
      V,: toku pracy własnej uczestnicy powinni przyswoić zawar­te w Ir~ateriałach szkoleniowych11 wiadomości. S/ątpliwości jakie nasuń?, się uczestnikom kursu przy przyswójaniu ma­teriału zawartego w niniejszym, skrypcie zostaną wyjaśnio ne na konsultacjach. Trudniejsze partie materiałów zosta ną omówione na obowiązkowych zajęciach szkolnych. Stowarzyszenie ma nadzieję, że wydawnictwo nasze przyczy ni si^ do bardziej efektywnej nsuki na kursie, oraz uzys kania sto-pnia mistrza i robotnika wykwalifikowanego w za wodach przemysłu drobiarskiego.
      Stowarzyszenie iśaukowo-Techniczne
      Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego - Sekcja .Przemysłu Drobiarskiego.

                    Tytuł: JAJA SPOŻYWCZE i PRZETWÓRSTWO DROBIARSKIE
      KONSPEKTY
      WYKŁADÓW

                    Autor: STOWARZYSZENIE NAUKOWO - TECHNICZNE INŻYNIERÓW I TECHNIKÓW PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO ZARZĄD GŁÓWNY


                    Wydawnictwo i rok wydania: Warszawa 1976
      1200 egz.

                    Stan: -bdb przytarcia okladki, zawartosc ladnie zachowana

                    Oprawa: miekka

                    Ilość stron i format: 158str.

                    14x20cm

                    Ilustracje: posiada

                    Spis treści: 

      SPIS TB--SGI - Strona
      Wstęp 3
      Ubój i wstępna obróbka, kurcząt rzeźnych 4
      Patroszenie i badanie lek, - wet. 11
      Przygotowanie drobiu bitego do obrotu 17
      5a Fotografie : 26-32
      6S Podstawowe wiadomości o produkcji i skupie
      jaj w Polsce - 33
      7. Podstawowe kryteria oceny jaj w zależności
      od kierunku rozchodu i asortymentu jaj 55
      8„ Magazyn jajejzarski 62
      99 Wyposażenie magazynu 55
      Punkty skupu i zbiornice 69
      Znakowanie jaj - 80
      12e Rodzaje opakowań - 81

      Transport jaj S6
      Przeahowalnictwo jaj w skorupach _ 89
      Dokumentacja przyjęcia i rozliczenia jaj 96
      Dokumentacja przerobu jaj 97
      Dokumentacja obrotu /1 s prze dar zyZ jaj 98
      Przetwórstwo mięsa drobiarskiego 104

      "Moja strona" w Allegro

      Zobacz inne moje aukcje - SZUKAJ W PRZEDMIOTACH UŻYTKOWNIKA - szybkie wyszukiwanie podobnych tytułów




      Uwaga! Na zdjęciach wokół liter możliwe charakterystyczne zniekształcenia - wynik kompresji jpg. W rzeczywistości zniekształcenia nie występują. Możliwe też błędy literowe - z powodu niedoskonałości odczytu OCR, za co przepraszam i liczę na wyrozumiałość.