Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

JAJA JAJKA JAJKO W PROSZKU CAŁE 10 KG

02-07-2015, 11:07
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 250 zł     
Użytkownik equilla
numer aukcji: 5235325610
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 68   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Producenci
Wysyłka

Produkty wysyłamy kurierem firmy Siódemka Koszt wysyłki paczki do 30 kg:
15 zł (przedpłata na konto)
17 zł (pobranie)

Po dokonaniu zakupu wypełnij formularz opcji dostawy i dokonaj przelewu poprzez PayU lub bezpośrednio na nasze konto

19 1240 [zasłonięte] 6[zasłonięte]2921110 [zasłonięte] 604514
w tytule przelewu podając swój nick z Allegro.

Do każdej przesyłki paragon lub faktura.

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości produktów możliwa jest wysyłka na palecie. Koszt wysyłki paletowej do ustalenia.
Kontakt

Zaopatrzenie Lodziarni

Ul. Saska 64

03-914 Warszawa

 

Telefon: 600-[zasłonięte]-181

[zasłonięte]@zaopatrzenielodziarni.pl



O nas:

 


Firma Ziarnex'93 kompleksowo zaopatruje piekarnie i cukiernie w całej Polsce w produkty o najwyższej jakości. W naszej ofercie znajdują się produkty dla cukierników, piekarzy, bakalie, sprzęt do produkcji ciast i deserów, dekoracje cukiernicze i wiele innych.

Specjalizujemy się także w zaopatrzeniu lodziarni:

 


Prowadzimy także sprzedaż przysmaków i naturalnej paszy dla koni pod własną marką EQUILLA:
Jajko w proszku 10 KG

JAJKO W PROSZKU

CENA ZA OPAKOWANIE 10 KG



Wszystkie sprzedawane przez nas produkty pochodzą z najnowszych dostaw i posiadają długi termin przydatności do spożycia.

 

Najwyższej jakości całe (białko + żółto) jajka w proszku.

 

Jaja w proszku są powszechnie wykorzystywane w piekarniach cukierniach i gastronomii. Jajko w proszku ma takie same zastosowanie jak jaja świeże jednak jest łatwiejsze w przechowywaniu i transporcie.

 

Proszek został uzyskany w skutek przetworzenia świeżych jaj. Proces otrzymania proszku jest całkowicie naturalny i przebiega w następujący sposób:

 

Wybijanie świeżych jaj kurzych -> Filtracja -> Pasteryzacja -> Schładzanie -> Suszenie -> Pakowanie

 

Proszek w przeciwieństwie do świeżych jaj posiada dłuższy termin przydatności do spożycia oraz nie wymaga transportu chłodniczego. Ponadto jest dużo łatwiejszy do dozowania.

 

Jaja w proszku wykorzystywane są przy wytwarzaniu: pieczywa, ciast, gofrów, herbatników, makaronów, naleśników, pierogów, majonezu, panierek.

 



 

 

Na innych naszych aukcjach znajdziesz także białko oraz żółtko w proszku.

Zaopatrzenie Lodziarni 2014