Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

IZAKAYA: THE JAPANESE PUB COOKBOOK Mark Robinson

23-06-2014, 2:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 149.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4270200874
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 23-06-2014 02:51:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41945, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80549, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27086, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28678, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83643, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41945, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80549, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27086, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28678, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83643

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Izakaya: The Japanese Pub Cookbook

IZAKAYA: THE JAPANESE PUB COOKBOOK Mark Robinson

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Mark Robinson, Masashi Kuma (Photographer)
Language: English
Publisher: Kodansha America, Inc
Publication Date: 15 Oct 2012
Dimensions: 20.1 x 1.8 x 25.4 cm
Format: Hardcover
Pages: 160
Condition: NEW
Product_ID: 156DC64326

 

 

Japanese pubs, called izakaya, are attracting growing attention in Japan and overseas. As a matter of fact, a recent article in The New York Times claimed that the izakaya is starting to shove the sushi bar off its pedestal. While Japan has many guidebooks and cookbooks, this is the first publication in English to delve into every aspect of a unique and vital cornerstone of Japanese food culture. A venue for socializing and an increasingly innovative culinary influence, the izakaya serves mouth-watering and inexpensive small-plate cooking, along with free-flowing drinks. Readers of this essential book will be guided through the different styles of establishments and recipes that make izakaya such relaxing and appealing destinations. At the same time, they will learn to cook many delicious standards and specialties, and discover how to design a meal as the evening progresses. Eight Tokyo pubs are introduced, ranging from those that serve the traditional Japanese comfort foods such as yakitori (barbequed chicken), to those offering highly innovative creations. Some of them have long histories; some are more recent players on the scene. All are quite familiar to the author, who has chosen them for the variety they represent: from the most venerated downtown pub to the new-style standing bar with French-influenced menu. Mark Robinson includes knowledgeable text on the social and cultural etiquette of visiting izakaya, so the book can used as a guide to entering the potentially daunting world of the pub. Besides the 60 detailed recipes, he also offers descriptions of Japanese ingredients and spices, a guide to the wide varieties of sake and other alcoholic drinks that are served, how-to advice on menu ordering, and much more. For the home chef, the hungry gourmet, the food professional, this is more than a cookbook. It is a unique peek at an important and exciting dining and cultural phenomenon.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 JAPANESE COOKING: A SIMPLE ART Shizuo Tsuji

 THE JAPANESE GRILL Tadashi Ono, Harris Salat

 JAPANESE SOUL COOKING Tadashi Ono, Harris Salat

 MOMOFUKU Chang David, Peter Meehan

 HASHI Reiko Hashimoto

 EVERYDAY HARUMI: SIMPLE JAPANESE FOOD Kurihara