Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ilustrowana Szkoła Gotowania [nowa]

19-01-2012, 22:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 51.60 zł     
Użytkownik ksieg-inter_pl
numer aukcji: 2000155927
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 8   
Koniec: 14-01-2012 17:59:59
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest:

Ilustrowana Szkoła Gotowania

Opracowanie zbiorowe

Dane:
  • ISBN:[zasłonięte]978-83602-03-5
  • liczba stron: 512
  • okładka: twarda
  • wydawnictwo: Jedność
  • Data wydania: 2[zasłonięte]011-11
  • Stan produktu: nowy, nieużywany



  • Opis książki:
    Czy zdarzyło się Wam natrafić gdzieś w Italii, czy może na naszej polskiej ziemi sympatyczne ristorantino, w którym wasze podniebienie oszalało z powodu ravioli con ricotta albo fettucine con funghi porcini? A co powiedzieć, gdy na stole pojawiło się pachnące ziołami arrosto di manzo czy też delikatnie wysmażone filetto w zielonym pieprzu? Na dźwięk samych nazw robi się miło, a co dopiero, gdy wszystko rozpływa się w ustach. Pragniemy podzielić się z Wami wspaniałą informacją: te smakołyki są w zasięgu ręki. Co więcej, mogą być przygotowane przez Was samych!Oddajemy bowiem do Waszych rąk jedyną w swoim rodzaju Szkołę Gotowania, prawdziwy skarbiec wiedzy kulinarnej w jednym tomie, z którego poznacie podstawowe i najważniejsze sekrety i techniki przyrządzania potraw - nie tylko tych z kuchni włoskiej wspomnianej na początku - na miarę wykwintnej restauracji. Jak przygotować apetyczny i oryginalny sos do spaghetti, co należy wiedzieć, gdy pieczemy kurczaka, jak wyfiletować rybę, jak radzić sobie z owocami morza, czy w końcu jak zaskoczyć gości podając smakowite tiramis?? Te i inne problemy sztuki kulinarnej rozwiąże Wam właśnie nasza Szkoła. Ta książka jest po prostu piękna i ... apetyczna. Każda technika przyrządzania potraw jest opisana zrozumiałymi komentarzami i zaprezentowana krok po kroku przy pomocy kolorowych zdjęć, które pozwalają w mig wszystko zrozumieć. Do tych informacji dochodzą w każdym z siedmiu prezentowanych rozdziałów (ciasta, sosy, mięso, ryby, warzywa, owoce, desery) bardzo apetyczne przepisy konkretnych specjałów. Dodatkowo każdy z rozdziałów jest wzbogacony o cenne wskazówki wyjaśniające zastosowanie wielu narzędzi kuchennych.


    Zobacz nasze pozostałe aukcje

    Dodaj nas do ulubionych sprzedawców

    Zapraszamy serdecznie.