Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

IGŁA PROFESJONAL nastrzykiwarka + 3 GRATISY

10-07-2015, 5:15
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 26.99 zł      Aktualna cena: 26.99 zł     
Użytkownik LeszekBak1
numer aukcji: 5509692600
Miejscowość Polska
Wyświetleń: 10   
Koniec: 10-07-2015 05:26:21
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt telefoniczny
od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 15:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.

663 [zasłonięte] 241

Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną

[zasłonięte]@gmail.com

WYSTAWIAM FAKTURY VAT


Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską




oraz kurierem

Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.

Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.

Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:


CREDIT AGRICOLE

NR KONTA
09 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0761297 [zasłonięte] 000000


BANK ZACHODNI WBK

NR KONTA
87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500


WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ

PROFESJONALNĄ IGŁĘ Z OTWORAMI BOCZNYMI DO NASTRZYKU z GROTEM Z 10 OTWORAMI BOCZNYMI
oraz
DWIE IGŁY BEZ OTWORÓW BOCZNYCH


Igła ze strzykawką (nie wchodzi w skład ukompetowania) jest urządzeniem służącym do domięśniowego wprowadzania solanki peklującej (mieszanina soli i saletry lub nitrytu) do mięsa lub mięsa z kością (szynki, balerony, boczki itp.). Efektem nastrzyku jest przedłużenie trwałości mięsa poprzez ograniczenie wzrostu bakterii chorobotwórczych i gnilnych, utrwalanie ładnej różowo-czerwonej barwy oraz wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu mięsa. Dodatkowe igły bez otworów bocznych pozwolą na nastrzyk małych szynek, golonek, boczków, mięs na grilla itp.



OPIS IGŁY
• długość 118 mm
• grubość igły 2,5mm
• 10 otworków bocznych o średnicy 0,8 mm w 4 rzędach
• wykonana ze stali kwasoodpornej Nirosta-Stahl NBR


Do igły załączam reduktor umożliwiający założenie jej na każdą strzykawkę bez gwintu



Reduktor


Sposób połączenia strzykawki z igłą poprzez reduktor


OPIS 2 IGIEŁ BEZ OTWORÓW BOCZNYCH

• długość 5,5 cm
• grubość igły 1,6mm i 1,8mm
• wykonane ze stali kwasoodpornej Nirosta-Stahl NBR


Dwie igły o grubości 1,6mm i 1,8mm



JAKO GRATIS OTRZYMASZ PO ZAKUPIE LINK Z PRZEPISAMI W WERSJI ELEKTRONICZNEJ ZAWIERAJĄCY:

Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego, ABC wyrobu gofrów. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.


NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN