Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HACCP - UNIWERSALNY - KAŻDY PUNKT - NA E-MAILA

27-06-2012, 19:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 20 zł      Najwyzsza cena licytacji: 20 zł     
Użytkownik monasticon
numer aukcji: 2399510128
Miejscowość Internet
Kupiono sztuk: 1    Zostało sztuk: 9    Licytowało: 1    Wyświetleń: 92   
Koniec: 05-07-2012 13:51:39
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

KOMPLETNA DOKUMENTACJA HACCP

Do przesłania na płycie CD lub bezpośrednio na e-mail

(oszczędzasz czas i koszty wysyłki)

UNIWERSALNIE OPRACOWANA, PRZYSTOSOWANA DO KAŻDEJ DZIAŁALNOŚCI GASTRONOMICZNEJ

(PIEKARNIA, RESATURACJA, PIZZERNIA, MAŁA GASTRONOMIA, PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA, CISATKARNIA, PUB, FRYTKARNIA, PIEROGARNIA I INNE)

ORAZ PUNKTÓW SPRZEDAŻY (SKLEPY Z PRODUKTAMI ŻYWNOŚCIOWYMI)

Profesjonalne opracowanie !!!

NAJNOWSZE AKTUALIZACJE NA 2012 ROK!!!

Dokumentacja była wielokrotnie kontrolowana przez SANEPID uzyskując bardzo dobre oceny.

PROFESJONALNIE OPRACOWANY HACCP I GHP

OTRZYMASZ ZA JEDYNIE 20,00 ZŁ!

GOTOWY HACCP NA PŁYCIE CD LUB PRZESŁANY E-MAILEM

WYMAGA TYLKO WPISANIA DANYCH TWOJEJ FIRMY, A W PRZYPADKU GASTRONOMII OPIS PRODUKTU.

Dokumentacja zaktualizowana zgodnie z nowym Prawem Żywnościowym.

DODANO:

NOWE OPRACOWANIA, INSTRUKCJE, FORMULARZE, WZORY ARKUSZY PODSTAWOWYCH, WZORY KSIĘGI HACCP, INSTRUKCJE A4 – GOTOWE DO DRUKU I POWIESZENIA!

Oferowana dokumentacja jest zgodna z obowiązującym systemem prawnym, w tym przede wszystkim Ustawą O warunkach zdrowotnych żywności i żywienia i normami europejskimi.

System HACCP kładzie szczególny nacisk na systematyczność w prowadzeniu dokumentacji (oprócz obowiązujących instrukcji GHP i GMP) przesyłamy 29 formularzy, które są niezbędne do właściwego prowadzenia dokumentacji

WYKAZ MATERIAŁÓW ZNAJDUJE SIĘ PONIŻEJ:

WZORCOWA KSIĘGA HACCP DO SAMODZIELNEGO WYPEŁNIENIA WRAZ Z FORMULARZAMI


1. Opis produktów
2. Formularz weryfikacji schematu technologicznego (planu sytuacyjnego)
3. Arkusz identyfikacji zagrożeń dla produktów wymagających przechowywania...
4. Arkusz identyfikacji zagrożeń dla produktów wymagających przechowywania...
5. Arkusz identyfikacji zagrożeń dla produktów niewymagających przechowywania w obniżonych...
6. Drzewo decyzyjne
7. Arkusz Kontroli CCP1 dla produktów wymagających przechowywania w warunkach chłodniczych
8. Arkusz Kontroli CCP2 dla produktów wymagających przechowywania...
9. Arkusz monitorowania CCP1 i CCP2
10. Karta niezgodności
11. Karta reklamacji
12. Harmonogram auditów wewnętrznych i przeglądów systemu HACCP
13.A. Formularz auditu wewnętrznego
14.P. Program przeglądu systemu HACCP
15. Raport z przeglądu systemu HACCP

Przesyłamy także procedury pozwalające na właściwe podejście do HACCP oraz umożliwiające prawidłowe prowadzenie Księgi HACCP:


1. Formularz powołania i funkcjonowania zespołu HACCP
2. Instrukcja monitorowania CCP
3. Procedura postępowania z produktem niezgodnym i reklamacje
4. Procedura weryfikacji systemu HACCP

Przesyłamy wzory wszystkich niezbędnych instrukcji:


Instrukcja higieny osobistej pracowników
Instrukcja higieny na stanowisku pracy w sklepie spożywczym
Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w sklepie oraz w jego otoczeniu
Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Instrukcja zabezpieczenia sklepu przed szkodnikami
Instrukcja przyjęcia towaru do sklepu, magazynowania i ekspozycji
Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży
Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych
Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy
Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń i sprzętu drobnego
Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
Instrukcja utrzymania czystości rampy
Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania wody niezgodnych z wymaganiami
Instrukcja szkolenia personelu
Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
Rejestr pracowników zapoznanych z Instrukcjami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej

Przesyłamy także karty czynności:


Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do pracy
Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych (lady chłodniczej, zamrażarki, itp.)
Karta kontroli temperatury urządzenia chłodniczego
Karta kontroli zapisów temperatury i wilgotności w magazynie
Karta kontroli przyjęcia towaru
Protokół szkolenia okresowego wewnętrznego
Protokół szkolenia zewnętrznego pracowników
Karta reklamacji towaru
Karta kontroli wewnętrznej

Jako twórca posiadam do oferowanej dokumentacji prawa autorskie na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83). Aukcja nie łamie regulaminu serwisu Allegro i polskiego prawa. Wersja nie zawiera żadnego programu a sama też nie jest programem (e-book) itp.

KUP TERAZ!!!