Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HACCP - SKLEP - GASTRONOMIA - PIEKARNIA - PIZZERIA

29-02-2012, 0:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 20 zł      Aktualna cena: 20 zł     
Użytkownik doktor_libidinum
numer aukcji: 2079722396
Miejscowość NAMYSŁÓW
Licytowało: 5    Wyświetleń: 843   
Koniec: 24-02-2012 15:12:45
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witam, mamy do zaoferowania.

Dokumentację HACCP!

Wszystko profesjonalnie opracowane !!!





AKTUALIZACJE NA 2012 ROK!!!



Opracowany system HACCP jest wdrożony w wielu sklepach, piekarniach i zakładach gastronomicznych.!

Dokumentacja ta była kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez tą instytucję.

TYLKO TERAZ TEN PROFESJONALNIE OPRACOWANY HACCP I GHP OTRZYMASZ ZA JEDYNIE 20,00 ZŁ!

U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP!!!.

Księga jest na CD-należy tylko wpisać swoje dane. W przypadku Księgi GASTRONOMIA należy wpisać opis produktu.

Jeżeli jesteś właścicielem sklepu spożywczego,zakładu gastronomicznego, piekarni, cukierni - ta dokumentacja jest po prostu dla Ciebie.

Dokumentacja zaktualizowana zgodnie z nowym Prawem Żywnościowym.

DODANO : NOWE OPRACOWANIA, INSTRUKCJE, FORMULARZE, WZORY ARKUSZY PODSTAWOWYCH, WZORY KSIĘGI HACCP, INSTRUKCJE A4 - DO POWIESZENIA!

GHP, GMP, HACCP- te pojęcia są znane każdemu kto ma styczność z branżą spożywczą: czy to sklep, piekarnia, czy mała gastronomia, czy też wytwórnia pierogów... itp., wszyscy mają obowiązek dostosować swój zakład (sklep) do wymogów prawa.

Obowiązująca ustawa "O warunkach zdrowotnych żywności i żywienia" nałożyła na zakłady wprowadzające żywność do obrotu, obowiązek rozpoczęcia prac wdrożeniowych system HACCP od 1 maja 2004, nie precyzuje natomiast terminu zakończenia prac wdrożeniowych. Wychodząc naprzeciw potrzebom rynku oferuję dokumentację, która pozwoli zakładom, sklepom czy małym wytwórniom gastronomicznym uniknąć kłopotów z prawem, co w praktyce znaczy uniknąć kar od SANEPIDU... czyli rozpocząć wdrażanie HACCP.

System HACCP kładzie szczególny nacisk na systematyczność w prowadzeniu dokumentacji więc moja oferta jest dodatkowo (oprócz obowiązujących instrukcji GHP i GMP) poszerzona o 29 formularzy które są niezbędne do właściwego prowadzenia dokumentacji:

WZORCOWA KSIĘGA HACCP DO SAMODZIELNEGO WYPEŁNIENIA WRAZ Z FORMULARZAMI
1. Opis produktów
2. Formularz weryfikacji schematu technologicznego (planu sytuacyjnego)
3. Arkusz identyfikacji zagrożeń dla produktów wymagających przechowywania...
4. Arkusz identyfikacji zagrożeń dla produktów wymagających przechowywania...
5. Arkusz identyfikacji zagrożeń dla produktów niewymagających przechowywania w obniżonych...
6. Drzewo decyzyjne
7. Arkusz Kontroli CCP1 dla produktów wymagających przechowywania w warunkach chłodniczych
8. Arkusz Kontroli CCP2 dla produktów wymagających przechowywania...
9. Arkusz monitorowania CCP1 i CCP2
10. Karta niezgodności
11. Karta reklamacji
12. Harmonogram auditów wewnętrznych i przeglądów systemu HACCP
13.A. Formularz auditu wewnętrznego
14.P. Program przeglądu systemu HACCP
15. Raport z przeglądu systemu HACCP

W ofercie mojej są również procedury pozwalające na właściwe podejście do HACCP oraz umożliwiające prawidłowe prowadzenie Księgi HACCP:
1. Formularz powołania i funkcjonowania zespołu HACCP
2. Instrukcja monitorowania CCP
3. Procedura postępowania z produktem niezgodnym i reklamacje
4. Procedura weryfikacji systemu HACCP

Oczywiście istnieje obowiązek posiadania odpowiednich instrukcji oferuję więc:
Instrukcja higieny osobistej pracowników
Instrukcja higieny na stanowisku pracy w sklepie spożywczym
Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w sklepie oraz w jego otoczeniu
Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Instrukcja zabezpieczenia sklepu przed szkodnikami
Instrukcja przyjęcia towaru do sklepu, magazynowania i ekspozycji
Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży
Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych
Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy
Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń i sprzętu drobnego
Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
Instrukcja utrzymania czystości rampy
Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania wody niezgodnych z wymaganiami
Instrukcja szkolenia personelu
Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
Rejestr pracowników zapoznanych z Instrukcjami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej

Dodatkowo załączam karty czynności:
Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do pracy
Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych (lady chłodniczej, zamrażarki, itp.)
Karta kontroli temperatury urządzenia chłodniczego
Karta kontroli zapisów temperatury i wilgotności w magazynie
Karta kontroli przyjęcia towaru
Protokół szkolenia okresowego wewnętrznego
Protokół szkolenia zewnętrznego pracowników
Karta reklamacji towaru
Karta kontroli wewnętrznej

KSIĘGA HACCP KOMPLETNA
+ załączniki

Jestem autorem i twórcą całości dokumentacji i posiadam do niej prawa autorskie na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83). Aukcja nie łamie regulaminu serwisu Allegro i polskiego prawa. Wersja nie zawiera żadnego programu a sama też nie jest programem (e-book) itp.

Aukcja dotyczy płyty CD

UWAGA!!!

Nowe wzory dokumentacji GHP.

KUP TERAZ!!!