Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HACCP/GHP/BHP Sklep Spożywczy -PROFESJONALNIE

27-06-2012, 19:22
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik novtur2
numer aukcji: 2393529093
Miejscowość Internet
Zostało sztuk: 25    Wyświetleń: 25   
Koniec: 09-07-2012 20:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

HACCP / GHP / BHP Sklep Spożywczego , wpisz swoje dane
wierzchnich jestem szarą myszą ZOBACZ Przedmioty Completed Wy ¶ lij do Mnie wiadomosć e-mail

[zasłonięte]@ONET.EU



Oświadczam , autorem JESTEM Ze całości dokumentacji i posiadam do niej Prawa autorskie Na podstawie ustawy z Dnia 4 Lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych ( Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83 ). Aukcja hasła łamie regulaminu serwisu Allegro i Polskiego Prawa . Wersja elektroniczna hasła zawiera żadnego programu sama tez programem żartem NIE ( e-book ) itp .



Poczta Polska



CENA Materiałów -45,00 ZŁ

PRZESYŁKA :

- PRZEDPŁATA 8,00 zł

- POBRANIE 17,00 ZŁ

Dzisiaj mam do zaoferowania

PROFESJONALNIE OPRACOWANĄ , KOMPLETNĄ I JEDYNIE NA ALLEGRO orginalna GOTOWĄ

Księge HACCP

DLA Sklepu Spożywczego

+ GHP / GMP

AKTUALIZACJA MATERIAŁÓW: 25 luty 2012 r

Na tej aukcji Otrzymasz się , co inni oferują :

Księgę HACCP, instrukcje , Procedury , Karty kontrolne , gotowe schematy technologiczne graficzne i opisowe , szczegółowo omówione zagrożenia wraz z ANALIZA , krytyczne Punkty Kontroli .

    Wszystko profesjonalnie opracowane !

    Opracowany system HACCP został wdrożony w wielu sklepach . DOKUMENTACJA ta byla kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez ta instytucję .

    Na ALLEGRO można kupić wzory formularzy i instrukcji HACCP za 20 czy 35 zł, ale będziesz musiał spędzić przy ich wypełnianiu ponad 20 godzin o ile będziesz wiedział jak do tego się zabrać
    Na tej aukcji NOVTUR oferuje KSIĘGĘ HACCP oraz załączniki-
    WYSTARCZY TYLKO WSTAWIĆ DANE TWOJEJ FIRMY

    U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP !

      Księga na CD- należy wpisać tylko swoje dane.

      Jeżeli jestes właścicielem sklepu spożywczego , - ta DOKUMENTACJA jest po prostu dla Ciebie .

      JESTEM LICENCJONOWANYM Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i DOKUMENTACJA HACCP, GHP / GMP jest zbiorem mojej pracy . DOKUMENTACJA ta jest zgodna z aktualnie obowiązującymi przepisami i Na pewno przyda Ci Się podczas Kontroli SANEPIDU

      Informuję , Ze JESTEM ZAREJESTROWANYM Wydawca w Bibliotece Narodowej oraz posiadam Numer wydawcy 927309

      W Księdze HACCP DLA sklepu spożywczego znajdziesz szczegółowy Opis i Produktów przeznaczenie :

      -pakowane produkty,

      Produkty wymagające przechowywania - W temperaturach minusowych -mrożonki ,

      Produkty wymagające przechowywania - W chłodniczych temperaturach /mięso, wędliny , sałatki , ciasta/

      - Produkty nietrwałe pakowane Lub niepakowane -Pieczywo , wyroby półcukiernicze , Warzywa , owoce

      Księga HACCP :

      Księga spełnia wytyczne dyrektyw unii Europejskiej , wymagań zawartych W Codex Alimentarius oraz wymagań Polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID .

      1. Profil Zakładu

      2. Normy związane

      3. Definicje

      4. Wymagania systemu HACCP

      4.1. Odpowiedzialność kierownictwa

      4.1.1.a. Polityka stracony żywności

      4.1.1.b. Zakres systemu HACCP

      4.1.2. Organizacja

      4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny

      4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia

      4.1.2.2 . Szef Zespołu HACCP

      4.1.2.3 . Zespół HACCP

      4.1.2.4 . Szkolenia oraz kwalifikacje : świadomość zasad stracony żywności

      4.1.3. Przegląd kierownictwa

      4.2. Wymagania systemu HACCP

      4.2.1. Wymagania ogólne

      4.2.2. Plan HACCP

      4.2.3. GMP

      4.3. Nadzór nad dokumentami

      4.4. ANALIZA zagrożeń

      4.4.1. Wymagania ogólne

      4.4.2. Opis produktu

      4.4.3. sposobów Identyfikacja wyrobu zastosowania

      4.4.4. Schemat procesu , plan sytuacyjny

      4.4.5. Identyfikacja oraz OCENA zagrożeń

      4.5. Kontrola zagrożeń

      4.5.1. Określenie środków kontrolnych

      4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP

      4.5.3. Limity krytyczne DLA każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

      4.5.4. System Monitorowania DLA każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

      4.5.5. Działania naprawcze DLA każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

      4.6. ŚRODKI GMP

      4.6.1. Identyfikacja środków GMP

      4.6.2. Dokumentowanie środków GMP

      4.7. Działania W systemie HACCP

      4.7.1. Zapisy W systemie HACCP

      4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym

      4.7.3. Informowanie Stron oraz wycofanie wyrobu

      4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do Kontroli , pomiarów i Badań oraz metodami analitycznymi

      4.8. Utrzymanie systemu HACCP

      4.8.1. Wymagania ogólne

      4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP

      4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP

      5. Lista załączników do Księgi HACCP

      6. Dokumenty związane z Księga HACCP

      Wraz z Księga otrzymasz Instrukcje GHP / GMP :

      • Instrukcja Higieny osobistej pracowników

      · Instrukcja Higieny Pracy Na stanowisku

      · Instrukcja Higieny Transportu gotowych Wyrobów

      · Instrukcja higienicznego korzystania z WC DLA pracowników

      · Instrukcja mycia i odkażania rak oraz pomieszczeń taolet

      · utrzymaniawzwodu instrukcja porządku , czystości i higieny zakładzie wagowych Pracy oraz otoczeniu Jégo

      · Instrukcja rozmrażania , mycia i dezynfekcji Urządzeń chłodniczych i zamrażarek

      · Instrukcja mycia i dezynfekcji rak

      · Zakładu zabezpieczenia instrukcja PRZED szkodnikami

      · Instrukcja przyjęcia towaru , magazynowania i ekspozycji

      · Instrukcja przyjęcia urzędowej wizytujących osob Kontroli Zakładu

      · Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni

      · zaopatrzenia instrukcja Zakładu wodę wagowych

      · W przypadku postępowania instrukcja wyników badania niezgodnych z wymaganiami

      · Szkolenia personelu instrukcja

      · Instrukcja mycia i dezynfekcji Sali Sprzedaży

      · Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków Spożywczych

      · Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów

      · Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z Obrotu

      · czystości utrzymaniawzwodu rampy instrukcja

      · Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy

      Karty wykonywanych czynności

      1. Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do Pracy
      2. Karta Kontroli towaru przyjęcia
      3. Karta Kontroli Urządzeń Maintenance chłodniczych / lodówki , zamrażarki /
      4. Karta Kontroli wewnętrznej
      5. Kontroli Karta zapisów wilgotności w magazynie
      6. Karta reklamacji towaru
      7. protokol Szkolenia okresowego wewnętrznego
      8. Szkolenia protokol pracowników zewnętrznego

      Procedury

      • Procedura szkoleń personelu
      • NADZORU Procedura nad DOKUMENTACJA i danymi
      • Procedura postępowania z produktem niezgodnym
      • Procedura informowania przedmiocie oraz wycofania wyrobu , Reklamacje
      • Nadzór nad wyposażeniem pomiarów Kontroli i Badań oraz metodami analitycznymi
      • Komunikacja z zespołem HACCP

      + GRATIS MATERIAŁY BHP

      Ponadto otrzymasz szczegółowe informacyjnym JAK wdrożyć GHP / GMP ora HACCP W swoim zakładzie .

      Zobacz także...

      Otrzymasz również materialy, przez moc przeszkolić swoich pracowników z systemu HACCP. <

      <

       

      <

      Z przykrością muszę stwierdzić , Iz Na łamach Allegro pojawiła Się nieuczciwa konkurencja , która wykorzystuje moje opracowania.Zdarzają Się osoby , ktoré kopiują Lub całość Cześć moich opisów aukcji następnie Opisy umieszczają W swoich związku aukcjach.W z Tym jeśli masz zamiar kupić dokumentację ABY później odsprzedawać ja Dalej , aby Musisz mieć świadomość konsekwencji jakie wiążą Się z Tym.

      HACCP/GHP/BHP Sklep Spożywczy -PROFESJONALNIE

      kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć